Bloody Serisinden Vazgeçemiyorum!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar. Bloody A9 mouse kullanıcısıyım. Yaklaşık 4 sene oldu ve vadesi doldu diyebilirim. Yeni mouse siparişi olarak Bloody TL80 Laser spariş ettim. Başka mouse lara da baktım ama yazılımları çok garip geldi. Siparişi hala iptal edebilirim tavsiyelerinize göre. Sizce iyi mi yaptım? Her bir yorum benim için önemli ve değerli şimdiden teşekkür ederim.

GOD
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Bloody e alışıksan seçimin güzel olmuş hoş mouse

ama daha ele oturacak mouse f/p olarak smx r 15 i önerebilirim

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Kendin için hangisi daha iyiyse onu tercih et tabi ama steelseries mouselere de bakabilirsin

Üye
8 HİZMET YILI
Bloody e alışıksan seçimin güzel olmuş hoş mouse

ama daha ele oturacak mouse f/p olarak smx r 15 i önerebilirim
Teşekkür ederim. Birazda alıştığım için korkudan değiştiremedim. Az para da değil tekrar değiştirmeye kalkarsam. :) Optik ve laser arasındaki farkı anlayamadım pek. Tavsiyene de bakacağım :)

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bence Doğru bi tercih yapmışsın eğer direk ***** lı aldıysan bence vazgecme kullanan baya arkadasım var iyi yani bloody mause programınada aşıkarsındır devam bence :)))

Üye
8 HİZMET YILI
Kendin için hangisi daha iyiyse onu tercih et tabi ama steelseries mouselere de bakabilirsin
Biraz bakındım steelseries mouse lara. Ömür ve malzeme olarak çok iyiler. Tıklama süreleri vs de mükemmel. Yazılımı hakkında pek bilgi alamadım.
Post automatically merged:

Bence Doğru bi tercih yapmışsın eğer direk ***** lı aldıysan bence vazgecme kullanan baya arkadasım var iyi yani bloody mause programınada aşıkarsındır devam bence :)))
Evet macro yazılımlarımı kendim yapıyorum. Hem headsh. Sekmesinden hemde oscar macro sekmesinden macro yapabiliyorum. Bloody nin yazılımını seviyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Biraz bakındım steelseries mouse lara. Ömür ve malzeme olarak çok iyiler. Tıklama süreleri vs de mükemmel. Yazılımı hakkında pek bilgi alamadım.
Post automatically merged:

Evet macro yazılımlarımı kendim yapıyorum. Hem headsh. Sekmesinden hemde oscar macro sekmesinden macro yapabiliyorum. Bloody nin yazılımını seviyorum.

bloody kadar iyi bir yazılımı yok tabi

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Ayn bende kısa bi donem kullandım bende almayı dusunuyorum fiyatlarıda iyi ztn programada aşınayım fakat bazı macro programlarında sıkıntı yaşıyorom ozellikle rifle sılahlarda güclük cekiyorum macro yaparken yardımcı olabilirsen bana gayet iyi olur

✰ İstikbal ✯
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Bloody Alışıksan Tabiki Bloody Güzel bir seçim Fakat Oyun İçin Alıyorsun Belli bi Şunlarada Bakabilirsin

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Rampage ya da steelseriesler tercih ediliyor genelde ama seninki de 10 numara hee :D güzel tercih

Üye
8 HİZMET YILI
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
sana hangisi iyiyse onu kullan el alışkanlıgı önemli

Griffin Premium
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Eskiden A4tech bi mouseum vardı 4 senelik falan bozulmasa hala onu kullanırdım. Hangi mouse a alışıyorsan o senin için en iyi mouse oluyor.

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Bloody iyi markadır almanda hiçbir sakınca yok.

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Gamepower ve steelseries bakabilirsin mouseları f/p ve gayet şık.

Uzman Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
bloody den ss rival'a geçtim sensör hızı kalitesi fark ediliyor inidirimlerde de baya düşüyor ss istersen bak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...