Pubg de genel de kullanmayı düşünüyorum da sekmeme makrosunun nasıl yapıldığını bilmiyorum drag clickle işim yok sekmeme diyorum ben usta YouTube da baktım günlerdir bakıyorum adamlar x-,y+ değerini ms gecikme değerini felan degistiriyolar sekmeme için ama kimse oyuna girip göstermiyor nasıl olmuş bu sekmeme nasıl yapılıyor mantığını bilsem yapicam profesyonel birşey cikaramam ama idarelik çıkaririm bilirsemVardı minecraftta bende sol click zımpara ile drag yapıyorduk 50 tıklamaya falan kadar ulaşabiliyordu mükemmel birşeydi makro ne olduğunu öğrenmek istiyorsan DRAG CLİCK diye araştır bulursun çok hızlı tıklıyor ama pugb valorant fln için alcaksan gerek yok bloody nin v6 sı vardı Gayet iyiydi tavsiye ederim mausları çok güzel DRAG CLİCK yapmak için fakat pugb falan oynucaksan o kadar gerek yok 50 cps falan yapıyordu
üstadım belki yorumumu beğenmeyeceksin fakat bloody kullanıcısıyım. Genelde ücretsiz makrolarda hata oluyor, kayma yapıyor yani 3. bir kişi izlerse fark eder bazen aim sanki aimlockmuş ve headshot yemişsin gibi yukarı ya da aşağı kayabiliyor.Merhabalar bloody v7 mouse alicam da core 3 aktif şekilde makrosu Hakkında bilgim yok YouTube da araştırdım biraz x-y değerlerini ve ms değerlerini degistiriyolar felan gecikme ekliyorlar ama bunları yaptıktan sonra kimse oyuna girip denemiyor nasıl olmuş diye bana sanki yanıltıcı içerik gibi geliyor onlar pubg ve valorantta kullanicam makroyu hani ben de biliyorum kendim yaparsam amatör şekilde nokta spray yapamam ama hani idare eder şekilde bi spray yapabilsem yeterli benim için para vermek istemiyorum makro almaya bi de lütfen spam mesaj atmayın yorum kasmak için atmayın atanları cidden raporluyorum YouTube da araştır demeyin araştırdım da geldim yardımcı olursanız sevinirim bilgi sahibi kişiler yazarsa güzel olur arkadaştan bakıp donucem gibi mesajlar atmayın tecrübe sahibiyiz forumdaanında rapor.
Anladım teşekkür ederim yorumun için önerebilirsin ücretli makro 100 tl altiysa ama bi de ben mesela x-y,ms gecikme değerleriyle oynayarak kendim de yapamam mı idarelik ?üstadım belki yorumumu beğenmeyeceksin fakat bloody kullanıcısıyım. Genelde ücretsiz makrolarda hata oluyor, kayma yapıyor yani 3. bir kişi izlerse fark eder bazen aim sanki aimlockmuş ve headshot yemişsin gibi yukarı ya da aşağı kayabiliyor.
her oyun için geçerli oluyor ücretsiz makrolar çok sağlıklı değil.
umarım bulrusun, bulamazsan ücretli makroları tavsiye ederim, çoğu faydalı ve bloody için 1 kere alacaksın sonsuza kadar kullanacaksın sonuçta, yine de karar senin en tabii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?