The story about good
Ultra Üye
Selam dostlarım prim kasmak istemediğim için ismini vermeyeceğim bir arkadaşım BlueStacks kasma hakkında bir soru sordu ( nasıl kasmasını engellerim ) bende özel mesaj yerine herkes faydalansın diye konu açayım dedim . ( çok vaktim yok yazım dilim için nader abime selamlar )
Öncelikle BlueStacks'ı açtığınızda kasması oldukça normaldir çalışma sistemi vs girmiyeceğim direk özet geçiyorum BlueStacks kullanırken bilgisayarınızın donanım sanallaştırması (VT) nizin açık olması gerekmektedir . Ve her bilgisayarın (VT) özelliği yoktur . Blue stacks ne yapmanız gerektiğini çok doğru bir Türkçe ile kendi sayfasında anlatmış alıntı vs yapmaya gerek yok sizi direk linke yönlendiriyorum . Sevgili orochi admin, mod bey indirme linklerindekileri teker teker virustotalledim

BlueStacks detaylı kasma engelleyen (VT) ayarları sayfası şeysi
İntelin (vt şeysi )
Amd nin (vt şeysi )
download.amd.com/techdownloads/AMD-VwithRVI_Hyper-V_CompatibilityUtility.zip
lenovonun linki yoktur boot kısmı anlatımı vardır programlar vs nin nasıl çalıştığı çook detaylı şekilde bluestacksin sitesinde anlatılmış .
( edit : orochi derken geyik yapıyom
) ( ( parantez içi parantez ne ya 
))
saygılar.
Öncelikle BlueStacks'ı açtığınızda kasması oldukça normaldir çalışma sistemi vs girmiyeceğim direk özet geçiyorum BlueStacks kullanırken bilgisayarınızın donanım sanallaştırması (VT) nizin açık olması gerekmektedir . Ve her bilgisayarın (VT) özelliği yoktur . Blue stacks ne yapmanız gerektiğini çok doğru bir Türkçe ile kendi sayfasında anlatmış alıntı vs yapmaya gerek yok sizi direk linke yönlendiriyorum . Sevgili orochi admin, mod bey indirme linklerindekileri teker teker virustotalledim
BlueStacks detaylı kasma engelleyen (VT) ayarları sayfası şeysi
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
İntelin (vt şeysi )
Giriş Yap
Giriş Yap
Amd nin (vt şeysi )
Giriş Yap
download.amd.com/techdownloads/AMD-VwithRVI_Hyper-V_CompatibilityUtility.zip
lenovonun linki yoktur boot kısmı anlatımı vardır programlar vs nin nasıl çalıştığı çook detaylı şekilde bluestacksin sitesinde anlatılmış .
( edit : orochi derken geyik yapıyom