Bluestacks Cheat engine Soru

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Merhaba, Bluestacks da mobil bir oyunda pointer buldum bunu kalıcı halini nasıl bulabilirim?
Patterni çıkardım zor da olsa lakin uzunluğunu 225 array bundan dolayı da her scan 4-5 dk sürüyor. Verimli olmuyor zaten karakter ölürse tekrar adresi bulmam gerekiyor.

Denediklerim;
Adressi debugladım lakin çıkan adreste dinamik :D sarmala soktu beni memoryviewde çıkan adresi scanlayınca da gene aynı sonuç 0 dönüyor pointer scanda.

Pointer scan size ve level değerlerini yüksek yaptım bu sefer çıkıyor ama hepsi çöp karakter ölünce bir tane sağlam adres kalmıyor

CE server ile yapmaya çalıştım fakat Türkçe bir kaynak bulamadım yabancı kaynaklar çok karmaşık geldi işin içinden çıkamadım.

Şuan amacına ulaştım patterni çıkartarak fakat istediğim gibi değil
Kalıcı adresi bulup anlık değiştirmem gerekiyor şuan ki hali ile bir faydası olmuyor :)

Bilgi paylaştıkça güzeldir, bu konuda eminim ki tecrübe edinmiş uzman arkadaşlar vardır. Tecrübelerini veya önerilerini aktarmak isteyenleri memnuniyetle bekliyorum, yardım eden etmeyen herkese teşekkür ederim 🙏

Lütfen gpt ile copy paste yapmayalım arkadaşlar bilginiz yok ama fikriniz varsa yazın ama yapay zekanın bir faydası olmuyor bu konuda :)

Onaylı Üye
İletişim adresini bırak dostum bir arkadaşımı yönlendireyim yardımı olacaktır

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
İletişim adresini bırak dostum bir arkadaşımı yönlendireyim yardımı olacaktır
Bildiklerinizi konu altına yorum yapabilirsiniz sır perdesine çekilmeye gerek yok ihtiyacı olan google da arayıp bu konuya denk gelenlerde faydalanır.