your main account it to ban?3 ay bekleyebilirim ama 10 yıl yasaklandım ve bekleyemiyorum
Evet, yaklaşık 5 dakika önce yasaklandımyour main account it to ban?
sağlam bypass yokki hele gameloop için En sağlam bypass bile işlemiyor yani gameloop Anti-Cheati çok geliştirmişEn guzeli saglam bir bypass bulmak onunla birlikte oynamak ban yersen bile saatlik yiyorsun.
Evet yardımcı oluyor. En fazla 10 dakika ban atıyor. Ben denedim. Ama Smartgaga çok kasıyor.Smartgaga kullanmak 10 yıllık yasağımı sınırlandırmama yardımcı oluyor mu
Deneyeceğim ve en iyi şekilde çalışacağını umuyorumsağlam bypass yokki hele gameloop için En sağlam bypass bile işlemiyor yani gameloop Anti-Cheati çok geliştirmiş
Post automatically merged:
Evet yardımcı oluyor. En fazla 10 dakika ban atıyor. Ben denedim. Ama Smartgaga çok kasıyor.
Bluestacks'ı yüklemeyi denedim, bu yüzden kontrol etmek zorduBluestacks kullanan yok mu hiç aramızda
hile calısmıyor bende sizde acılıyormuen iyisi gamelop hiç uğraşma bence
Hileyi açmayı denedin mi açılıyor mu ?Bluestacks'ı yüklemeyi denedim, bu yüzden kontrol etmek zordu
Kullanmayı denedim ve kullanımı çok zorHileyi açmayı denedin mi açılıyor mu ?
Hile gameloopta açılmıyor mu nasıl bir açılmama hatası veriyor ?Şuan Ben De De Çalışmıyor Galiba Güncelleme De Olabilir...
Neden zor ekran görüntüsü atma ihtimalin var mı?Kullanmayı denedim ve kullanımı çok zor
Hata Vermiyor Ekrana Hile Gelmiyor...Hile gameloopta açılmıyor mu nasıl bir açılmama hatası veriyor ?
Neden zor ekran görüntüsü atma ihtimalin var mı?
Sildim ve gameloop kullandım, bu yüzden yasaklandımHile gameloopta açılmıyor mu nasıl bir açılmama hatası veriyor ?
Neden zor ekran görüntüsü atma ihtimalin var mı?
Evet, anti hileler iyi, bu yüzden yasaklandımgameloop is good?