İyi günler. 4 gb ramli dizüstüm olmasına rağmen sadece bluestacks de 1.8 gb ını kullanabiliyorum (Not: Kalanı pc harcıyodur falan diyenler için 4gb ram kullanılabilir 3.68 gb) memu 3 gb ram ile çalışabiliyor ama blues. max 1.8 gb ile nette arama yaptım fakat sonuç yok..
aklıma geldi de ram in dolu olmayan kısmını alıyor olabilir mi? örn: diyelimki chrome 300 mb ram harcıyor bs dekide 1.8 den 1.5 gb a düşüyor olabilir mi?
Bu Emulator ve Sanal makinenin yapımcısına bağlı bir olay bende 16gb ram var bs max 7-8 kullanabilirsin diyor. bluestack güvenlik amaçlı kurulduğu bilgisayarın en fazla raminin yarısını kullanmaya programlanmış, memu daha fazla bir yüzdeye programlanmış. tabi internette araştırırsan bunu bypass etme yöntemi muhtemelen vardır yani daha fazla ram kullandırttırabilirsin
Bu Emulator ve Sanal makinenin yapımcısına bağlı bir olay bende 16gb ram var bs max 7-8 kullanabilirsin diyor. bluestack güvenlik amaçlı kurulduğu bilgisayarın en fazla raminin yarısını kullanmaya programlanmış, memu daha fazla bir yüzdeye programlanmış. tabi internette araştırırsan bunu bypass etme yöntemi muhtemelen vardır yani daha fazla ram kullandırttırabilirsin