Çözüldü BM800 mikrofon cızırtı sorunu nasıl çözülebilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
I love Vi
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar benim BM800 Mic var onun da güçlendiricisi Phantom var. Benim kulaklık takılıyken güçlendiricinin Power kablosunu USB girişine takınca kulaklıktan cızırtı geliyor. Hangi USB girişine takarsam takayım ses geliyor. Var mıdır bir yolunu bilen. Çıkarttım şu an yok ama sırf güçlendirici için çoğaltıcı takmak istemiyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Bendede aynı mikrofon var ve genel sorun olduğunu söyleyebilirim. + olarak güçlenedirici kullanmıyorum. Şimdi şöyle hocam ben mikrofonu kasanın ön tarafına takıyorum kulaklığıda eğer kasanın ön tarafına takarsam cızırtı meydana geliyor ve izlediğim videolar vs mikrofona yansıyor xd bunun çözümünü çok araştırdım ve bulduğun çözüm şu şekilde oldu; Yine mikrofon kasanın ön tarafına takılı halde bulunuyor ama kulaklığımı
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bunu sipariş ederek buna bağladım ve usb girişe taktım. Bu sayede ne cızırtı sorunum kaldı vede ses karşı tarafa gidiyor.

+ Olarak bazen bu aparat kutudan çıkıyormuş çinli abiler bana göndermeyi unutmuşlar xd
Every time you think it’s over it’s not
Onaylı Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar benim bm800 mic var onun da güçlendiricisi phantom var. Benim kulaklık takılıyken güçlendiricinin power kablosunu usb girişine takınca kulaklıktan cızırtı geliyor. Hangi usb girişine takarsam takayım ses geliyo. Var mıdır bi yolunu bilen. Çıkarttım şuan yok ama sırf güçlendirici için çoğaltıcı takmak istemiyorum.

bu video belki yardım eder

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
muhtemelen kabloda bir sorun olmuştur ben uzun süre kullandım sorun çıkmadı ama bir süre sonra bozuluyor evet değiştirmeni öneririm

Üye
4 HİZMET YILI
önce kulaklığı telefonda dene eğer hala daha cızırtı varsa kulaklıkta sorun vardır genellikle kablonun gittiği pedde yapıştırılmış olan kartın yerinden çıkması yüzünden oluyor ya da kopan kablo varsa lehimle eğer oksitlenme varsa yine lehimle eğer hiçbirisiyle uğraşmayacaksan direkt değiştir

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Jacklı ise jack kısmı tam oturmuyordur eğer değilse kulaklıkta uyumsuzluk problemi vardır.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Realtek ses sürücüsü programın varsa gürültü gidermeyi aç ve mikrofon hoparlör ses seviyesini yüzde 8 lerde tut mikrofonun cızırtı yapma sebebi haporlörden yankılanan sesi mikrofona geri gittiği için cızırtı yapıyor bu da devirdaim döngüsü olduğu icin mikrofonlar böyle yapıyor

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Bendede aynı mikrofon var ve genel sorun olduğunu söyleyebilirim. + olarak güçlenedirici kullanmıyorum. Şimdi şöyle hocam ben mikrofonu kasanın ön tarafına takıyorum kulaklığıda eğer kasanın ön tarafına takarsam cızırtı meydana geliyor ve izlediğim videolar vs mikrofona yansıyor xd bunun çözümünü çok araştırdım ve bulduğun çözüm şu şekilde oldu; Yine mikrofon kasanın ön tarafına takılı halde bulunuyor ama kulaklığımı
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bunu sipariş ederek buna bağladım ve usb girişe taktım. Bu sayede ne cızırtı sorunum kaldı vede ses karşı tarafa gidiyor.

+ Olarak bazen bu aparat kutudan çıkıyormuş çinli abiler bana göndermeyi unutmuşlar xd

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...