BogaRipper Hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Merhabalar umarım konunu doğru yere açmışımdır. League Of Legends'n hilesinde aldığım bir hata var ve çözümünü forumda bulamadım. Bahsedeceğim hatanın çözümünü bilen forum üyesi veya yöneticiler varsa onlardan destek bekliyorum.
Aldığım hatadan bahsedeyim. Oyunu açıyorum mh'ı çalıştırıyorum site üzerinden Lol hilesini yükle diyorum hiç bir sorun yokmuş gibi gözüküyor ve bir saniyeliğine bir uyarı sesi veriyor ve ekte ekleyeceğim hatayı gösteriyor. BogaRipper yazdığı için BogaRipper'ın kurulu olduğu dizine gidip BogaRipper'ı çalıştırdığımda ise ekte göreceğiniz hatayı veriyor. Güvenlik duvarları kapalı, antivürs vs gibi zararlı yazılım olarak algılayıp engelleyecek bütün herşey kapalı. Farklı tarayıcıdan denedim çözüm olmadı. 3 tane bilgisayarım var 2 tanesinde bu hatayı alıyorum diğerinde bu sorunu almadan çalıştırabiliyorum. Bu aldığım hataların çözümünü bilen varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

Küçük bir ekleme Hata2'de gösterilen dll dosyası mevcut yenilediğm hade o dll dosyasını hata devam etmekte

Ekli dosyalar

• Hata1.png
    Hata1.png
    285 KB · Görüntüleme: 8
  • Hata2.png
    Hata2.png
    34.3 KB · Görüntüleme: 7
Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Hatada belirtilen dll ismini internette aratip bilgisayarın kaç bitse ona göre indirip tekrar deneyebilirsin (64 bitse c Windows syswow64 e atacaksın) 32 bitse c Windows system32 ye atacaksın.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Hatada belirtilen dll ismini internette aratip bilgisayarın kaç bitse ona göre indirip tekrar deneyebilirsin (64 bitse c Windows syswow64 e atacaksın) 32 bitse c Windows system32 ye atacaksın.
Bunu denedim ancak bir çözüm olmadı maalesef
Post automatically merged:

Sorun giderildi microsoft visual c++ 2008 sp1 redistributable package tekrar kurulumu yaptım hata giderildi.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
microsoft visual tekrar kur

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
C:\BogaRipper
adlı klasöur sil ve yeniden loaderi yönetici olarak çalıştır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...