Süper Üye
yarın özel dersim var onu iptal edemem fakat geçmez ise pazar veya pazartesi gideceğim. çoğu yerde enfeksiyon yazıyor ama hiç anlayamıyorumLenf bezlerin şişmiş olma ihtimali var. Doktora kesinlikle görünmelisin (tabii ki ben bilemem) ama bunlar vücudun sana verdiği ufak mesajlar gibi.
Hocam internete bakarsan kanser teşhisi koyarlarAz önce fark ettim boğazımda bezelye gibi bir şişlik var. Sadece dokununca hissediliyor geçmez ise 1 2 güne doktora gideceğim ama fikirlerinizi almak istedim. Çünkü google'a yazdığımda tümör falan diyor(klasik google). sebebini bilen veya daha önce yaşayan söylesin lütfen.
yok hocam sadece dokununca hissediliyor. bezelye gibi bir şey hareket ettirebiliyorum ve.Hocam internete bakarsan kanser teşhisi koyarlarendişelenme sen yutkunurken böyle sanki boğazında lokma varmışta aşşağı biir türlü inmiyormuş hissiyatı var mı ?
Hıı anladım hocam benim yutkunurken takılıyor hissiyatı vardı kendiliğinden geçmişti yaklaşık 5 günün sonunda ama senin farklı bir durum en acilinde bir kulak buruun boğaz doktoruna görün sağlık bu her şeyden önemli hayırlı geceler dilerim.yok hocam sadece dokununca hissediliyor. bezelye gibi bir şey hareket ettirebiliyorum ve.
teşekkür ederim dostum. 2 gün sonra gideceğim inşallahHıı anladım hocam benim yutkunurken takılıyor hissiyatı vardı kendiliğinden geçmişti yaklaşık 5 günün sonunda ama senin farklı bir durum en acilinde bir kulak buruun boğaz doktoruna görün sağlık bu her şeyden önemli hayırlı geceler dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?