Elbet bir gün buluşacağız
Süper Üye
Parayı ödemediysen yavaşlatırlar.aynı şeyi türk telekomda yaşamam normal mi? benimde bu gün netimi yavaşlattılar durduk yere
aynı yolun kurbanıyız dostum. Asıl olay bunun çözümü nedir?aynı şeyi türk telekomda yaşamam normal mi? benimde bu gün netimi yavaşlattılar durduk yere
müşteri hizmetlerini ayıyorsun tele sekreter çıkınca da ben müşteri değil miyim dedikten sonra da müşteri hizmetlerine bağlanıyorsun ve Bağlandıktan sonra da bir güzel fırça atıyorsun müşteri hizmetlerineaynı yolun kurbanıyız dostum. Asıl olay bunun çözümü nedir?
çözüm getirecekse hay haymüşteri hizmetlerini ayıyorsun tele sekreter çıkınca da ben müşteri değil miyim dedikten sonra da müşteri hizmetlerine bağlanıyorsun ve Bağlandıktan sonra da bir güzel fırça atıyorsun müşteri hizmetlerine
dostum müşteri hizmetlerine derdini söyle tekrardan ekip çağırttır evine.çözüm getirecekse hay hay
ödemezsek arıyorlar ödedikİnternet hızın aşırı derece mi düştü az bir düşüş mü oldu ?
Post automatically merged:
Parayı ödemediysen yavaşlatırlar.
Tamamdır dostum ilgi ve alakan için teşekkür ederim.dostum müşteri hizmetlerine derdini söyle tekrardan ekip çağırttır evine.
Kardeşim sende eğer bir sonuç alırsan farklı bir yoldan bilgilendirirsen sevinirim. Ben de yarın arayıp konuşurum, duruma göre buraya veya sana yazarımödemezsek arıyorlar ödedik
Aynı şey bende olduaynı şeyi türk telekomda yaşamam normal mi? benimde bu gün netimi yavaşlattılar durduk yere
dostum sn nerde yaşıyorun ben galiba o hızları marsta yaşam oluştuktan sonra ulaşıcam qweqwqeqweqw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?