anlamadım****** yapmak yasak değil mi?
Prelimi herkes girebiliyormu
Herkes girebilir ayrım yokSadece preler mi geliyor yoksa herkes gelebiliyor mu ?
Vote sistemi var. Hileciyi fark eder olduğunuzda oylama başlatabilirsiniz. kiii şuanlık hile denk gelmeyecektir. Oyuncular sayılı durumdaGeldim umarım Hile Yoktur
r€klam değil bu ayrıca not aldım mutlaka geleceğim.****** yapmak yasak değil mi?
modları nelerdir
Survival Classic , EggWars, SurvivalGamesmodlar ögrenebilirmiyim
alımlar henüz başlamadı diyebilirim. Tekrardan oyuncular sunucuya az da olsa alışmaya başladıkları zaman evet düşünüyorum.Güzel bir sunucuya benziyor yetkili kadrosuna adam arıyor musunuz acaba ?
sunucu açık efekan version en düşük 1.16 olmalı. (kusura bakma 1.8 sürümü ve üzeri çok hile var. )Sunucu açık mı giriş yapamıyorum
sorun veya yenilik bildirimini oyun içerisinde dm özelliği sayesinde kurucuya her şekilde yazabiliyorsunuz. Oyun da olmasa bile mesajlar ulaşıyoradmin sizmisiniz svnin yani sorun vs olursa sana yazabilir miyiz burdan mesela?
her şekilde giriş yapılıyor. pre veya presizHayırlı olsun yeniden. Birkaç gün içinde giriş yapıcağım. Premium ile mi giriş yapılıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?