mainin ne olduğu önemli knkbeklemediğim kadar insan bana boost için yazdı. Fakat hangi çarlar sc ile gider tam bilmiyorum. Sc'siz asıl hesabım zaten elmas IV. Bunu sc ile birleştirip boost yapmak istiyorum maçları en hızlı bi şekilde bitirip taşıyacağım (sc ile iyi giden) bi şampiyon arıyorum önerilere açığım
Boş konu olsun diye yazıyor işte sence gerçekten yapacak mı ?boost yapıcam diyorsun daha hangi heroyu oynaman gerekiğini bilmiyorsun 100 maç plat hesabı zor satarsın haberin olsun.
ban yeme riskine karşı adı çıkmış herolarla oynama ama vayne her türlü taşıtırbeklemediğim kadar insan bana boost için yazdı. Fakat hangi çarlar sc ile gider tam bilmiyorum. Sc'siz asıl hesabım zaten elmas IV. Bunu sc ile birleştirip boost yapmak istiyorum maçları en hızlı bi şekilde bitirip taşıyacağım (sc ile iyi giden) bi şampiyon arıyorum önerilere açığım
neden yapmayayım ? 18 tane okunmamış mesajım var herkes yazıyor sadece kullanmam gereken şampiyonları bide sizin tecrübenizden görmek istiyorumBoş konu olsun diye yazıyor işte sence gerçekten yapacak mı ?
açılan konu seni rahatsız ediyorsa es geçebilirsin zorla yorum kasıcam diye kendini zorlama kendi idaresinde hür ister yapar ister yapmazBoş konu olsun diye yazıyor işte sence gerçekten yapacak mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?