Bootloader

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
beyler benim huawei mate 10 lite telefonum var fakat root atmam için bootloader kilidini açmam gerekiyor ama birtürlü açamadım yardımcı olurmusunuz

Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Hacım aynı anda konu açmışız ben de aynı konuda huawei p9 lite için mağdurum dc-unlocker adında bi yabancı program var ücretli onun dışında çözüm bulamadım :/

Üye
8 HİZMET YILI
Şimdiye kadar huawei aldığıma pişman olmamıştım şimdi çok pişman oldum

Üye
7 HİZMET YILI
We have the same problem i want to root my phone but i dont know where to find the bootloader code

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar, 2018e kadar Huawei, bootloader kodlarını internetten dağıtıyordu. Şimdi ise sadece belirli telefonları BOX,Dongle veya DC unlocker ile açabiliyoruz. Android 5-6 da sistem açığı vardı, sistemin içinden bootloader kodunu öğrenebiliyorduk. Şuan P Smart var bende ROOT atıp güzelce kullanmak istiyorum telefonumu ama çok denedim. Ücretsiz bir yolu yok.

Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI

Hocam dc unlocker'i biliyorum fakat ona para vermeye içim gitmiyor sence vermeli miyim yani baktım forumuna bir sorun çıkınca iadeyi de alıyorlar ama yine de emin olamadım hata verirse iade edemezsem param boşa gider mi?

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Hocam dc unlocker'i biliyorum fakat ona para vermeye içim gitmiyor sence vermeli miyim yani baktım forumuna bir sorun çıkınca iadeyi de alıyorlar ama yine de emin olamadım hata verirse iade edemezsem param boşa gider mi?
Ben denemedim, p smartın FIG-LX1 modeline destek yokmuş. sende araştır model kodunu öyle işe koyul. İade yapıyorlar haberin olsun şartsız koşulsuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...