Burada tecrübe görüyorum@Phantos dostum iski bunu koyduysa kırsanda tekrar gelip alacaklari için bu kilidi kırmaya değmez borçtan çok ceza ödemek zorunda kalırsın
Yani dostum basit bir çözümü var fakat biraz alet edavat isteyecek bir iş tek çaren saat akılli saat ise saat ve o kilidin etrafindan dolandırabileceğin 30cm lik bir pimaj boru ve 2 dirsek ile ana su hattina paralel tekrar bağlantı yapman gerekli
istanbulda oturuyorsan ve saatin eski ise son çare olarak bu yönteme başvurmalisin
Öneremem çunkü su saati akıllı su saatiyse bu da su saatinin üzerindeki mührün kırılması demek oluyor ki bu aksiyona gerek yok su borcunu öde kurtul eğer ki saati söküp yada kilidi kırmaya çalışırsan iski ekibi ceza yazarBurada tecrübe görüyorum
hocam peki bal döksek nasıl olur yavaşlarmıÖneremem çunkü su saati akıllı su saatiyse bu da su saatinin üzerindeki mührün kırılması demek oluyor ki bu aksiyona gerek yok su borcunu öde kurtul eğer ki saati söküp yada kilidi kırmaya çalışırsan iski ekibi ceza yazar
deli kafamın deliliği atar ,ben olsam kilidi şimdiye kadar kırardım ama sen böyle bir aksiyona girme derim
bu kendi fantezin kendi tercihin istersen bol bol bal dök yalahocam peki bal döksek nasıl olur yavaşlarmı
Kanka ode borcunu gec neden boyle bisey yapiyosun ki? Beh sahsen boyle bisey icin fikir vermem hainlik gibi olur..
200 tl lik su faturası için böyle aksiyona girmeye gerek yokolum su faturanı ödemek yerine niye onun daha fazlası ceza ödemeyi göze alıyosun ?
nE?inan bana borcunu ödemen bunu kırmandan daha çok zarar verecektir sana
Pardon daha az yazacağım yerde daha çok yazmışım. 6 aydan 3 yıla kadar hapis cezası olabiliyor. Adli para cezasını saymıyorum bile
Ne oluyo dedim bi an. Ruhsal manevi psikolojik açidan mi dusunuyor acaba dedimPardon daha az yazacağım yerde daha çok yazmışım. 6 aydan 3 yıla kadar hapis cezası olabiliyor. Adli para cezasını saymıyorum bile
Pardon daha az yazacağım yerde daha çok yazmışım. 6 aydan 3 yıla kadar hapis cezası olabiliyor. Adli para cezasını saymıyorum bile
ama dediginde dogru bak adam borcunu ödemese daha çok zarar görecek çünkü borcuna da her ödemedigi gün fazladan faiz işliyorinan bana borcunu ödemen bunu kırmandan daha az zarar verecektir sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?