☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
şimdi ise steam beleş oyun fazla vermiyor herkeste beleş oyun için epic games'e koşuyorzamanında beleşe almıştım
ya aslında epic in yaptığı bi yandan hoş değil, bir yandan da işimize geliyor.şimdi ise steam beleş oyun fazla vermiyor herkeste beleş oyun için epic games'e koşuyor
kaliteli ve artık ekmeği yenmiş oyunlar steam tarafından bu şekilde indirimle verilmeye çalışılıyor elde kalmış gibi
epic games kendi bünyesine alıp satıyor gta 5'de de olduğu gibiya aslında epic in yaptığı bi yandan hoş değil, bir yandan da işimize geliyor.
oyun şuanda epic games'de bile yok dostum bu steam satış fiyatıoyunun adını çok duydum fakat sarıyor mu, oynanışı iyi mi bilmiyorum alınabilir mi sizce
beleş olup oynayamıcam veya beğenmediğim oyunları almıyorumepic games kendi bünyesine alıp satıyor gta 5'de de olduğu gibi
bence epic games'in yaptığı hoş bir şey neden derseniz herkes oyun satın alamıyor
bu da hepimizin işine geliyor oyun oyundur beleş dahi olsa da
Al gitsin diyeceksin
Cümle çok devrik olmuş ama anladım.oyunu öneriri misiniz nasıl almamı öneririmisiniz ?
gereksiz oyunları da almaya gerek yok yani her önüme gelen oyunu da almıyorum bendebeleş olup oynayamıcam veya beğenmediğim oyunları almıyorum
doğru söylüyorsun ya oyunlar bu dönemde indirime girmşken koleksiyon yapmak lazımoyun şuanda epic games'de bile yok dostum bu steam satış fiyatı
7,75 TL ye bulmuşun al gitsin
dolar yüksekken oyun fırsatı hiç kaçar mıdoğru söylüyorsun ya oyunlar bu dönemde indirime girmşken koleksiyon yapmak lazım
aynen çöktüm hemendolar yüksekken oyun fırsatı hiç kaçar mı
çök ve at kütüphaneye gitsin bu kadar basitaynen çöktüm hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?