borderlands 3 fsr 2.0 destekliyor ve onunda cikmasi Q2 de bekleniyor galibaborderlands 3
evet ikiside güncel durumdaOyunun sürümü ve driverların güncelmi
böyle oldugunu sanmıyorum çünkü izlediğim videolarda oyun içi ayarladan aktif etmen gerekitiğini gösteriyor.İsteğe bağlı çalışıyor kısaca.fsr özelliğini görmene gerek yok ekran kartında o özellik açıksa otomatik olarak performansı arttırır
hangi oyunda deniyorsunuzböyle oldugunu sanmıyorum çünkü izlediğim videolarda oyun içi ayarladan aktif etmen gerekitiğini gösteriyor.İsteğe bağlı çalışıyor kısaca.
borderlands 3hangi oyunda deniyorsunuz
borderlands 3 fsr 2.0 destekliyor ve onunda cikmasi Q2 de bekleniyor galibaborderlands 3
peki ekran kartı ayarlarında aktifmiÖncelikle merhabalar,Amd'nin FSR özelliğini destekleyen kartlardan birisine sahibim(rRx460)fakat,FSR destekli oyunlara girdiğim de oyun içi ayarlada FSR özelliğini göremiyorum.Bu özelliği nasıl aktif edebilirim,bilgisi olan var mı?
ekran kartı ayarlarımda gözükmüyor nedense,sebebini anlamıs değilimpeki ekran kartı ayarlarında aktifmi
borderlands 3ü destekliyor diye biliyorum hatta youtube üzerinde videoları dahil varher oyun desteklemiyorki destekliyorsada amdnin paneline girip ayarlayabilrsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?