Onaylı Üye
Belki admin admine sovuyordur ?5-6 tane gerizekalı gelip tsye küfür ediyor furkana ben onlara sövünce ban yiyorum bu mu adalet birader murata söyleyin açsın banımı sitenin adminine sövüyorlar ben sövenlere sövüyorum banı ben yiyorum şaka gibi
admin admine sövüyordur ne birader ulan şu ortamda bir şeyi baltalamaya ne kadar meraklısınızBelki admin admine sovuyordur ?
Ya senin beyin de gelismeyen hucrelerini sohbet panelinde birbirlerine sovuyoar arada sen tabi goremezsin daha aktif uyesin. O yuzden bos lag yapma bilip bilmeden.admin admine sövüyordur ne birader ulan şu ortamda bir şeyi baltalamaya ne kadar meraklısınızkomiksiniz kardeş
Sovmek ayri ana baciya sovmek ayri birsey ister eski forumda da ol ister yeni forumda da ol kurallari biliosundur. Biliosan soveni ss alacaginida biliosundur.boş lag yapma diyo senin gibi bir tek hücreli yüzünden burdan da ban yiyemem kardeş kimin kime sövdüğünü çok iyi biliyorum eski forumda da ben vardım bu forumda da ben varım girer girmez anasına bacısına sövdü ha birisi senin şakasına ananı bacını beceriyorsa orasını bilemem
böyle konuş o zaman birader benimle baltalamaya çalışma ss alınmıyor bu arada seslide geldi küfür etti bende seslide sövdüm o anda ban yedim zatenSovmek ayri ana baciya sovmek ayri birsey ister eski forumda da ol ister yeni forumda da ol kurallari biliosundur. Biliosan soveni ss alacaginida biliosundur.
Ozqman sorun onlarin ama yanlisi sen yapmisin sovmicektinböyle konuş o zaman birader benimle baltalamaya çalışma ss alınmıyor bu arada seslide geldi küfür etti bende seslide sövdüm o anda ban yedim zaten
tamam kardeşim sövmücektim hata bendeOzqman sorun onlarin ama yanlisi sen yapmisin sovmicektin
Kaldirirlar merak etmetamam kardeşim sövmücektim hata bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?