Süper Üye
oneono' Alıntı:Bos Bos Uyarı Vermezler Elbet Bır Sey Yapmıssındır
oneono' Alıntı:ben sımdı sana lınk mı kısalttın dedım sana sadece "bır sey yapmıssındır elbet" dedım
aldıysan aldıgına dair foto göster
oneono' Alıntı:yanı kufur edersen yersın %70 den sonra sıkıntı
aldıgın uyarın puanın ustune basarak asagıda nedenı yazmaktadır boyle bos konu acmayınız.ÜzgünBirey' Alıntı:oneono' Alıntı:yanı kufur edersen yersın %70 den sonra sıkıntı
küfür ettikten sonra %30 oldu sonra hiçbir şey yapmadım neden 60 oldu bilmiyorum heralde o link den dolayı
xeraq' Alıntı:aldıgın uyarın puanın ustune basarak asagıda nedenı yazmaktadır boyle bos konu acmayınız.ÜzgünBirey' Alıntı:küfür ettikten sonra %30 oldu sonra hiçbir şey yapmadım neden 60 oldu bilmiyorum heralde o link den dolayı
oneono' Alıntı:normaldır yanı sana göre
xeraq' Alıntı:aldıgın uyarın puanın ustune basarak asagıda nedenı yazmaktadır boyle bos konu acmayınız.
admın mısın?
xeraq' Alıntı:oneono' Alıntı:normaldır yanı sana göre
admın mısın?
hayır kardesm kendım bıldıgım ıcın dedım.
beyler tıkladığımda hata sayfası karşılıyor onun için diyorum yoksa ben bu konuyu açmazdım.oneono' Alıntı:xeraq' Alıntı:hayır kardesm kendım bıldıgım ıcın dedım.
pekı ıyı ozaman
kardeş şifreli konuşmasan ben küfürden başka bir saygısızlığım olmadı.Canyo' Alıntı:Abes vaziyete ikaz'ı tevdi etmezler.
İlla bir durum ifa etmişsindir.
ÜzgünBirey' Alıntı:kardeş şifreli konuşmasan ben küfürden başka bir saygısızlığım olmadı.Canyo' Alıntı:Abes vaziyete ikaz'ı tevdi etmezler.
İlla bir durum ifa etmişsindir.
Canyo' Alıntı:ÜzgünBirey' Alıntı:kardeş şifreli konuşmasan ben küfürden başka bir saygısızlığım olmadı.
Şifreli değil özgün Türkçe konuşurum.
Biraz araştır kelime yerin gelişsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?