15 Şub 2016 #1 deadpool5 D Üye Katılım 16 Ara 2015 Mesajlar 38 Tepki puanı 0 Yaş 35 10 HİZMET YILI Arkadaşlar bugün size boş zamanlarınız da vakit geçirebileceğiniz bir kaç tane site vereceğim inş. sizin için yararlı olur. 1- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Açıklama:Kendinizi hacker zannedebileceğiniz bir site . 2- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Açıklama:Yabancı dil öğrenebileceğiniz bir site iki tane öğrenebiliyoruz ama olsun buna da şükür. 3- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Açıklama:Kodlama dersleri alabileceğiniz bir site ama yabancı dili olmayana tavsiye etmem çünkü ingilizce yazan bir site. 4- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Açıklama:Ücretsiz bir şekilde kitap indirebileceğiniz bir site ama bazı kitaplar indirilemiyor onun yerine okunulabiliniyor ama. 5-http://www.doihaveadeadpixel.com/ Açıklama:Ekranınızda ölü piksel olup olmadığını bulmanıza yarayacak bir site. 6- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Açıklama:Değişik yazı tipleri bulup kullanabileceğiniz bir site. 7- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (Güzel bir sitedir öneririm.) Açıklama:İzlediğiniz filmlere göre size film önerebilecek bir site. 8- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Açıklama:Tüm cihazlar için ekran kağıdı bulabileceğiniz bir sitedir. 9- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Açıklama:Hergün yeni bir dünya dışı fotoğraf paylaşan bir site. 10- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Açıklama:Canınız sıkıldığında açıp değişik testler çözebileceğiniz bir site.
Arkadaşlar bugün size boş zamanlarınız da vakit geçirebileceğiniz bir kaç tane site vereceğim inş. sizin için yararlı olur. 1- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Açıklama:Kendinizi hacker zannedebileceğiniz bir site . 2- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Açıklama:Yabancı dil öğrenebileceğiniz bir site iki tane öğrenebiliyoruz ama olsun buna da şükür. 3- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Açıklama:Kodlama dersleri alabileceğiniz bir site ama yabancı dili olmayana tavsiye etmem çünkü ingilizce yazan bir site. 4- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Açıklama:Ücretsiz bir şekilde kitap indirebileceğiniz bir site ama bazı kitaplar indirilemiyor onun yerine okunulabiliniyor ama. 5-http://www.doihaveadeadpixel.com/ Açıklama:Ekranınızda ölü piksel olup olmadığını bulmanıza yarayacak bir site. 6- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Açıklama:Değişik yazı tipleri bulup kullanabileceğiniz bir site. 7- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (Güzel bir sitedir öneririm.) Açıklama:İzlediğiniz filmlere göre size film önerebilecek bir site. 8- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Açıklama:Tüm cihazlar için ekran kağıdı bulabileceğiniz bir sitedir. 9- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Açıklama:Hergün yeni bir dünya dışı fotoğraf paylaşan bir site. 10- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Açıklama:Canınız sıkıldığında açıp değişik testler çözebileceğiniz bir site.
15 Şub 2016 #2 Azrail A Seçkin Üye Katılım 24 Ocak 2016 Mesajlar 520 Tepki puanı 2 Ödüller 7 10 HİZMET YILI 1 Baya İyi Kendimi Beyaz Sarayı Hackliyormuş Gibi Hissettim
15 Şub 2016 Konuyu başlatan #3 deadpool5 D Üye Katılım 16 Ara 2015 Mesajlar 38 Tepki puanı 0 Yaş 35 10 HİZMET YILI Azrail' Alıntı: 1 Baya İyi Kendimi Beyaz Sarayı Hackliyormuş Gibi Hissettim Genişletmek için tıklayın ... Eğer yararlı olabilmişsem ne mutlu bana kardeşim bu arada güzel espiriydi .
Azrail' Alıntı: 1 Baya İyi Kendimi Beyaz Sarayı Hackliyormuş Gibi Hissettim Genişletmek için tıklayın ... Eğer yararlı olabilmişsem ne mutlu bana kardeşim bu arada güzel espiriydi .