26 Eyl 2019 #1 compac96 C Süper Üye Katılım 6 Ocak 2018 Mesajlar 610 Tepki puanı 86 Ödüller 9 8 HİZMET YILI -Kanal ID Yazan Yeri, Bot Eklenince/Atılınca Mesaj Atacağı Kanalın ID’sini Yazın. ( Yapamayanlara Özelden Anlatırım ) Kod: Spoiler: Bot Atıldı Mesaj Kodu JavaScript: //Bot Atılma Mesaj Kodu client.on('guildDelete', guild => { let rrrsembed = new Discord.RichEmbed() .setColor("RED") .setTitle(`${guild.name} Sunucusundan Atıldım! :outbox_tray:`) .addField('Atıldığım Sunucunun Sahibi', ` \`\`\`${guild.owner.user.username}\`\`\` `) .addField('Sunucudaki Kişi Sayısı', ` \`\`\`${guild.memberCount}\`\`\` `) .setThumbnail(`${guild.iconURL} `) client.channels.get('KANAL ID').send(rrrsembed); }); Spoiler: Bot Eklendi Mesaj Kodu JavaScript: //Bot Eklenme Mesaj Kodu client.on('guildCreate', guild => { let rrrsembed = new Discord.RichEmbed() .setColor("GREEN") .setTitle(`${guild.name} Sunucusuna Katıldım! :inbox_tray:`) .addField('Katıldığım Sunucunun Sahibi', ` \`\`\`${guild.owner.user.username}\`\`\` `) .addField('Sunucudaki Kişi Sayısı', ` \`\`\`${guild.memberCount}\`\`\` `) .setThumbnail(`${guild.iconURL} `) client.channels.get('KANAL ID').send(rrrsembed); }); Maininiz Nerdeyse Oraya Atın. (bot.js/server.js/index.js)
-Kanal ID Yazan Yeri, Bot Eklenince/Atılınca Mesaj Atacağı Kanalın ID’sini Yazın. ( Yapamayanlara Özelden Anlatırım ) Kod: Spoiler: Bot Atıldı Mesaj Kodu JavaScript: //Bot Atılma Mesaj Kodu client.on('guildDelete', guild => { let rrrsembed = new Discord.RichEmbed() .setColor("RED") .setTitle(`${guild.name} Sunucusundan Atıldım! :outbox_tray:`) .addField('Atıldığım Sunucunun Sahibi', ` \`\`\`${guild.owner.user.username}\`\`\` `) .addField('Sunucudaki Kişi Sayısı', ` \`\`\`${guild.memberCount}\`\`\` `) .setThumbnail(`${guild.iconURL} `) client.channels.get('KANAL ID').send(rrrsembed); }); Spoiler: Bot Eklendi Mesaj Kodu JavaScript: //Bot Eklenme Mesaj Kodu client.on('guildCreate', guild => { let rrrsembed = new Discord.RichEmbed() .setColor("GREEN") .setTitle(`${guild.name} Sunucusuna Katıldım! :inbox_tray:`) .addField('Katıldığım Sunucunun Sahibi', ` \`\`\`${guild.owner.user.username}\`\`\` `) .addField('Sunucudaki Kişi Sayısı', ` \`\`\`${guild.memberCount}\`\`\` `) .setThumbnail(`${guild.iconURL} `) client.channels.get('KANAL ID').send(rrrsembed); }); Maininiz Nerdeyse Oraya Atın. (bot.js/server.js/index.js)
26 Eyl 2019 #2 Hudzell Ultra Üye Katılım 16 Mar 2018 Mesajlar 1,534 Çözümler 2 Tepki puanı 496 Ödüller 8 Yaş 26 8 HİZMET YILI dc kralı adamsın
26 Eyl 2019 #3 LazHayalet İnsta ♥ @LazHayalet ♥ Efsane Üye Katılım 12 May 2016 Mesajlar 5,566 Çözümler 33 Tepki puanı 4,221 Ödüller 18 Sosyal 10 HİZMET YILI teşekkürler bu kodları topluyorum sağol
27 Eyl 2019 #4 By ŞaHaNe ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM Efsane Üye Katılım 26 Şub 2016 Mesajlar 11,174 Çözümler 139 Tepki puanı 3,968 Ödüller 19 Yaş 27 10 HİZMET YILI Eline sağlık teşekkür ederim
27 Eyl 2019 #5 omertrans156 omertrans505 Efsane Üye Katılım 17 Ara 2016 Mesajlar 3,223 Çözümler 63 Tepki puanı 362 Ödüller 13 Sosyal 9 HİZMET YILI aradığımı sonunda buldum. Eline sağlık denicem.
27 Eyl 2019 Konuyu başlatan #6 compac96 C Süper Üye Katılım 6 Ocak 2018 Mesajlar 610 Tepki puanı 86 Ödüller 9 8 HİZMET YILI Hudzell' Alıntı: dc kralı adamsın Genişletmek için tıklayın ... Saol LazHayalet' Alıntı: teşekkürler bu kodları topluyorum sağol Genişletmek için tıklayın ... Önemli Değil Eğer Yardım Lazımsa Her Türlü Ederim By ŞaHaNe' Alıntı: Eline sağlık teşekkür ederim Genişletmek için tıklayın ... Önemli Değil omertrans156' Alıntı: aradığımı sonunda buldum. Eline sağlık denicem. Genişletmek için tıklayın ... Başka Varsa Yardım Ederim
Hudzell' Alıntı: dc kralı adamsın Genişletmek için tıklayın ... Saol LazHayalet' Alıntı: teşekkürler bu kodları topluyorum sağol Genişletmek için tıklayın ... Önemli Değil Eğer Yardım Lazımsa Her Türlü Ederim By ŞaHaNe' Alıntı: Eline sağlık teşekkür ederim Genişletmek için tıklayın ... Önemli Değil omertrans156' Alıntı: aradığımı sonunda buldum. Eline sağlık denicem. Genişletmek için tıklayın ... Başka Varsa Yardım Ederim
4 Eki 2019 #7 LOL333 L Üye Katılım 10 Nis 2018 Mesajlar 9 Tepki puanı 0 8 HİZMET YILI Teşekkürler kod için.