karamsar
Uzman Üye
Son cümleyi anladımda başını anlamadımarkadaşım, bir sonraki adımı at, vazgeç ve hepsini tekrar yükle, en güçlü şampiyonlar şüphesiz büyücülerdir.
Sc li. Zaten sc nin en yakistigi koridor bot lane ama işte pre olmadığı sürece bi işe yaramıyor scSc limi oynuyorsun hocam normal mi ?
Yok dostum zaten script ile oynuyorum eğlencesine ancak hani script bile bir işe yaramıyor bu feedleyip trolleyenlere karşısen kötü oynuyor olabilir misin acaba sadece soru
Haklısın dostum sezon 4 ten beri oynuyorum şu 2 3 sezondur bot lane diye bisey kalmamış, adamlar bırak feedleyenleri banlamayi hile olanları bile banlayamiyorlar.League Of Legends bitti.Nedeni bu.Adamlar Script i bile banlayamayacak hale geldiler.
Sil lol u ..Zamanın daha iyi değerlendir.
Trollerden biri de benim.Karşıya da script geliyor.
Bırak oynama yada sende gel trolle
Haklısın bu konuda. Zaten sc ile oynamadan önce topta sadece Nasus oynayarak plata kasmistim daha sonra salmistim 3 4 ay. Şimdide scriptu burası sayesinde öğrendim ve en iyi adc de oluyor ama işte ya solo Vayne yapacaksın ya da botta scriptli bı supla beraber gireceksin.Dostum bot lane o çok önemli bir rol aslında oyunun kilit noktası eğer ki adc seçiyorsan yanında illaha ki tanıdığın bir arkadaşın olması şart aksi takdirde troll, otofill , feedleyen hepsi geliyor demek istediğim adc oynamak istiyorsan biriyle oynaman gerekiyor
Yok be ww maindim kill alıyorum diye ana bacı sövenler yüzünden onu da bıraktım lolcü velet tayfa kanser ediyor insanı.Ben Jung Mainim Jung Candır
Draven.Cual campeon recomiendan?
Aynen öyle hocam. Hele ki yanındaki feedleyip trollüyorsa elinden hiçbir şey gelmez.Bence oyundaki en fazla kabiliyet gerektiren lane ADCARRY eğer ki supun kötü ise ADCARRY olarak hiç bir şey yapamazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?