const Discord = require('discord.js');
exports.run = (client, message, args) => {
if (message.author.id != "560073681162731541") return message.reply('Bunu sadece bot'un sahibi kullanabilir'); // Bu kısmı silerseniz yetkili olan herkes kullanabilir. silmenizi tavsiye etmem.
if (!message.guild) {
const ozelmesajuyari = new Discord.RichEmbed()
.setColor(0xFF0000)
.setTimestamp()
.setAuthor(message.author.username, message.author.avatarURL)
.addField('⚠ Uyarı ⚠', 'Bu komutu özel mesajlarda kullanamazsın.');
return message.author.sendEmbed(ozelmesajuyari); }
let guild = message.guild;
let reason = args.slice(1).join(' ');
let user = message.mentions.users.first();
if (reason.length < 1) return message.reply('Ne yazmam gerek onuda söyle.');
if (message.mentions.users.size < 1) return message.reply('Ama böyle olmaz kime'de mesaj atacağımı yazman gerek.').catch(console.error);
message.delete();
message.reply('Mesaj'ını ilettim kanka.')
const embed = new Discord.RichEmbed()
.setColor('RANDOM')
.setTitle(`**Huhu orda mısın bir mesajın var ^^ **`)
.setTimestamp()
.setDescription(reason);
return user.send(embed);
};
exports.conf = {
enabled: true,
guildOnly: false,
aliases: ['pm','öm'],
permlevel: 4
};
exports.help = {
name: 'mesajat',
description: 'Bir kullanıcya özel mesaj.',
usage: 'mesajat'
}
Javascript güzel bir dil ama biraz karışık fakat discord.js kütüphanesi çok daha kolay ve nerdeyse herşeyi yapabiliyorsun çok güzel bir kütüphane. tavsiye ederim udemy'de çok güzel kurslar vareline sağlık , js kod yazanları kıskanmıyor değilim he başarılar ^^
Yok onu daha önce bir arkadaşa atmıştım galiba, bu komut sadece "@" ile etiketlediğine mesaj gönderiyor.Herkeze mi mesaj atıyor yok sa secebiliyromusun
Bu komutuu kullanması yasak değil güncel premid sunucusunda bile kullanılan bir komut ki premid sunucusunu sponsor bir sunucu zannetmiyorum ban riski olduğununLütfen Konunuza Bir Uyarı Koyunuz Bu Komudu Kullanmak Discord Hesabınızın Ban Yemesine Sebebdir
eklerseniz Bir Sorun Çıkacağını Düşünmüyorum Eklerseniz sevinirim Ayrıca Beğeni İstemek Yasaktır
Hayır ban sebebi efendim Açıklaması da var kod Sunucusundan sorabilirsiniz toplu göndermek tamamen yasaktırBu komutuu kullanması yasak değil güncel premid sunucusunda bile kullanılan bir komut ki premid sunucusunu sponsor bir sunucu zannetmiyorum ban riski olduğunun
yok sadece etiketlediğine gönderiyor.Sağol reis ama toplumu gönderiyor mesajları
Kodu "komutlar" klasörünüze, dm-at.js diye yeni bir dosya oluşturup bu kodları o dosyaya at. komutlar klasörü yoksa youtube'ta bir sürü öğretici video bulunmakta birisini izleyip yapabilirsin ^^kod için asgolda kodu nereye yazcaz
Hayır hayır toplu mesaj değil. sadece "@" ile etiketlediğin kişiye gönderiyor yanlış anlamışsın galiba ^^.Hayır ban sebebi efendim Açıklaması da var kod Sunucusundan sorabilirsiniz toplu göndermek tamamen yasaktır
UwU Özür dilerim fark etmemişim .Hayır hayır toplu mesaj değil. sadece "@" ile etiketlediğin kişiye gönderiyor yanlış anlamışsın galiba ^^.
Sorun yok iyi forumlar ^^UwU Özür dilerim fark etmemişim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?