- Yasaklandı
-
Banlı Üye
Teşekkür ederim acaba botneti almak suçmu yagmurdan kacarken doluya yakalanmayamDirek savcıya gidip suç duyursunda bulunursa savcı daha çabuk işleme alacaktır geçmiş olsun burada
Botnet satin almaya çalıştığım icin acaba bende suçlu cikarmymmahkemeye ver ve geçmiş olsun
Botnet, kötü amaçlı yazılımların bilgisayarlarda dağıtılıp bu yazılımı kullanan veya yükleyen bilgisayarlara çeşitli görevler vermeye yarayan saldırı amaçlı yazılımlardır. Senin bu işten karlı çıkacağını düşünmüyorum o para gitti hocam geçmiş olsun hiç uğraşmaBotnet satin almaya çalıştığım icin acaba bende suçlu cikarmym
1200 az degl amaBotnet, kötü amaçlı yazılımların bilgisayarlarda dağıtılıp bu yazılımı kullanan veya yükleyen bilgisayarlara çeşitli görevler vermeye yarayan saldırı amaçlı yazılımlardır. Senin bu işten karlı çıkacağını düşünmüyorum o para gitti hocam geçmiş olsun hiç uğraşma
Sonuçta almadim ve satggini idda eden adam parayi alip engelleyn birisi1200 tl az değil ama sende saldırı amaçlı bi yazılım alıyorsun bu işin mahkeme savcı boyutu senin için pek verimli olmaz
sonuçta almaya yeltendin ve başarılı olsaydın kullanacaktın. dediğim gibi bu işten karlı falan çıkamayacaksın yaptığın yasal değilSonuçta almadim ve satggini idda eden adam parayi alip engelleyn birisi
Ee nolcak bu boyle herkezi dolandrimha devam mj edceksonuçta almaya yeltendin ve başarılı olsaydın kullanacaktın. dediğim gibi bu işten karlı falan çıkamayacaksın yaptığın yasal değil
aynen dostum dolandırmaya devam edecek hiç bir şey olacağını düşünmüyorum bir yakınım 2 ay önce 65bin tl dolandırıldı savcılıkla görüştük, avukatlarla adamlar tezgahı öyle güzel kurmuş ki polise gidiyoruz, kardeşim valla yapacak bir şey yok diyor ? saçmalığa bakar mısın.. biz dolandırıcı adamla konuştuk adam ankarada başka bir iş çıktı o işi halledeyim sizin paranızı geri vericem diyorEe nolcak bu boyle herkezi dolandrimha devam mj edcek
Üzdüaynen dostum dolandırmaya devam edecek hiç bir şey olacağını düşünmüyorum bir yakınım 2 ay önce 65bin tl dolandırıldı savcılıkla görüştük, avukatlarla adamlar tezgahı öyle güzel kurmuş ki polise gidiyoruz, kardeşim valla yapacak bir şey yok diyor ? saçmalığa bakar mısın.. biz dolandırıcı adamla konuştuk adam ankarada başka bir iş çıktı o işi halledeyim sizin paranızı geri vericem diyor.
demek istediğim boşuna yorma kendini paranı alma imkanın yok almak için uğraşırken daha çok para harcayacaksın ve en iyi şartlar olsa bile karşıdaki adam 1-2 ay hapise girer, ki bence girmez senin harcadğın avukat parası dava açma harcı vs. daha çok para kaybettirir. üzülmekten başka yapabileceğin bir şey yok.
ödemeyi BTC ile mi aldı ? eft havale mi
Havaleödemeyi BTC ile mi aldı ? eft havale mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?