kanka böyle trendrayda filan boy uzatıcı bişiler oluyor belki onlardan kullanabilirsin şuan bulamadım ama instada filan bol çıkıyor
aynen bu bi tık üzücü bir durum aslında küçük yaşta bu işlere sürüklenmesi ağır ağır ki bu yaz bende sanırım öyle ağır işlere zorla gönderilcemÇok az uzatır, bu boy olayı genetiğe ve çevre koşullarına bağlıdır. Arkadaş küçük yaştayken ağır işlerde çalıştığı için sebebi belli.
aynen bu bi tık üzücü bir durum aslında küçük yaşta bu işlere sürüklenmesi ağır ağır ki bu yaz bende sanırım öyle ağır işlere zorla gönderilcem
bu yıl maddiyat olarak biraz bizde düşüşteyiz her yaz ailem anam babam ben ablam ve abimi çalışmaya fındık fıstık toplamaya gönderir bi tanıdık ile orda çalışırız 40 gün filan gelirken 3k para veriyorlar 1.5k anneme 1.5k ihtiyaç filan varsa ayırıyosun kendineEvet, ağır işlerde çalışmak boya çok etki ediyor neden göndereleceksiniz ki hocam
bu yıl maddiyat olarak biraz bizde düşüşteyiz her yaz ailem anam babam ben ablam ve abimi çalışmaya fındık fıstık toplamaya gönderir bi tanıdık ile orda çalışırız 40 gün filan gelirken 3k para veriyorlar 1.5k anneme 1.5k ihtiyaç filan varsa ayırıyosun kendine
kalanıda geri alıyor anam çaktırma
.d aslında evette bizim orda aşırı sıkı zorluyorlar nefes aldırmicak cinsten uyuz herifler yoksa dediğin gibi basit .dFındık fıstık toplamak fazla zorlamıyor, yıllardır köye toplamaya gidiyorum ama bedavaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?