Gta VÖncelikle hayırlı olsun MTA mı Yoksa başka oyun mu onu yazmamışsında MTA ise gelirim.
Sonda not düşmüştüm render yaparken oldu o sorun tekrar çekmeye vaktim olmadı öyle yükledim.Beklerim herkezi.bilmiyorum dostum server o kadarda kaliteli durmuyor 32 kişi gelse çökecekmiş gibi sürekli takılmalar oluyor video da izlediğim kadarıyla servere girip bir bakayım yinede
geldim baktım evet serverde takılma falan yok ama bilmiyorum bi eksik var tam çekmedi beniSonda not düşmüştüm render yaparken oldu o sorun tekrar çekmeye vaktim olmadı öyle yükledim.Beklerim herkezi.
Oyuncu eksikliği vargeldim baktım evet serverde takılma falan yok ama bilmiyorum bi eksik var tam çekmedi beni
ya birde şey sormak istiyorum şehirde npc ler var ama arada mı gözüküyor çok mu az analamadım onları çöğaltın bence oyuncu yok diyorsun en azından onlarla araba maraba çalarlar polisten kovalamaca rp si döner .dOyuncu eksikliği var15-20 kişiye çıkabilse güzel olcak.
Hacı çoğaltınca kötü oluyor.Park halindeki araçlar var zaten onlar içinde geçerli polis rp si.Denedim yani çoğaltmayı kötü oluyor.ya birde şey sormak istiyorum şehirde npc ler var ama arada mı gözüküyor çok mu az analamadım onları çöğaltın bence oyuncu yok diyorsun en azından onlarla araba maraba çalarlar polisten kovalamaca rp si döner .d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?