Çalışmaz mı yani? ben tam anlamıyorum python üzerinden çalıştırıp deneyemedim yani eğer sen anlıyorsan benim için deneyebilir misin? Discord sweet cat's#0001eğer oyuna güncelleme geldiyse offsetleri güncellemen gerekicektir
çalışır tabiikide ama offsetleri güncellemen gerek yani azda olsa oyunun offsetlerini bulabilecek kadar bilgi sahibi olman gerek belki forumlarda paylaşanlar vardır brawlhalla offsetlerini ara bulursan günceller atarım sana linkiÇalışmaz mı yani? ben tam anlamıyorum python üzerinden çalıştırıp deneyemedim yani eğer sen anlıyorsan benim için deneyebilir misin? Discord sweet cat's#0001
Discorddan ekler misin senin gibi bilgili birisini kaybetmemem lazım discord: sweet cat's#0001çalışır tabiikide ama offsetleri güncellemen gerek yani azda olsa oyunun offsetlerini bulabilecek kadar bilgi sahibi olman gerek belki forumlarda paylaşanlar vardır brawlhalla offsetlerini ara bulursan günceller atarım sana linki
olr ekledmDiscorddan ekler misin senin gibi bilgili birisini kaybetmemem lazım discord: sweet cat's#0001
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?