- Moderatör
-
Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
bizimkiler de mazot parasını cıkarmaya calısıyorFaydalı bir şeye benziyor. Umarım bizim ülkemizde de uygulanır.
Temennimiz o yönde.Faydalı bir şeye benziyor. Umarım bizim ülkemizde de uygulanır.
Çok iyi gelişme yapıyorlar ve düşünüyorlar. Ayrıca "Claro" şirketinin yerinde olsam şahsen ben de karşı çıkardım çünkü sonuçta kullandığım bir teknoloji. Umarım hayırlısı olur.
Tarım için büyük bir gelişme sağlanır. Düşünsene bizim ülkemizde de uygulandığını efsane olur.Eğer gerçekten söylediklerini yapabileceklerse çok iyi bence. Düşünsenize tarımla ilgili tüm bilgilerinize 1 saat gibi sürede ulaşıp yolunuzu ona göre çiziyorsunuz
Temennimiz o yönde.bizim buralarada gelir inş
Orasını bilemeyizEnteresan bilgi bizim ülkeye de gelir ama ne zaman
Daha 4.0ı bile kullanamıyoruz çabucak bizim ülkeyede gelse iyi olur ileriye gitmek diğer gelişmiş medeniyetlere ulaşmak büyük zaman isteyen bir iş
Brezilya önemli derecede teknoloji alanında gelişme kaydetmiş. Darısı Bizim ülkemizinde başına
Geç olsun güç olmasın diyelim.bize bi 5 senesi daha var gelmesine ya çok uzun sürer güzel teknoloji amayakın zamna da geleceğini sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?