20 Eyl 2016 #1 Dumancı D Onaylı Üye Katılım 11 May 2016 Mesajlar 87 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI Wolfteama Girin Hileyi Yönetici Olarak Açın Kanala Abone Olun Oyun Odasına Özlikleri Açmnaızı Tavsiye Ediyorum Oyun Odasında Açılacaklar Oyun Odasında Açılır Oyun Bitincede Kapanır Yapamayanlar Vidoeyu İzlesin Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Wolfteama Girin Hileyi Yönetici Olarak Açın Kanala Abone Olun Oyun Odasına Özlikleri Açmnaızı Tavsiye Ediyorum Oyun Odasında Açılacaklar Oyun Odasında Açılır Oyun Bitincede Kapanır Yapamayanlar Vidoeyu İzlesin Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
20 Eyl 2016 #2 TheGodFatheR T Onaylı Üye Katılım 9 Eyl 2016 Mesajlar 76 Tepki puanı 0 Yaş 29 9 HİZMET YILI Yaralı Eline sağlık
20 Eyl 2016 #3 İzMRLi35™ İ Uzman Üye Katılım 30 Ağu 2016 Mesajlar 267 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI Yararlı ELİNE Saglık
20 Eyl 2016 Konuyu başlatan #4 Dumancı D Onaylı Üye Katılım 11 May 2016 Mesajlar 87 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI Teşekürler Arkadaşlar Payalaşırsanız Yenilieri Gelecek
20 Eyl 2016 #5 Windson651 W Üye Katılım 4 Haz 2016 Mesajlar 33 Tepki puanı 8 10 HİZMET YILI Abi bazen frame network hatası veriyor yardımcı olurmusun hile çalıştıda ama oyuna girdim framenetwork hatası veriyor
Abi bazen frame network hatası veriyor yardımcı olurmusun hile çalıştıda ama oyuna girdim framenetwork hatası veriyor
20 Eyl 2016 #6 laressa1 L Üye Katılım 4 Eyl 2016 Mesajlar 21 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI hocam envanter var mı bunda ve xcode daolarken mı çalıştırcaz öylr yapınca hata aldım xcode açlırken çalıştırdım hata aldım
hocam envanter var mı bunda ve xcode daolarken mı çalıştırcaz öylr yapınca hata aldım xcode açlırken çalıştırdım hata aldım
20 Eyl 2016 Konuyu başlatan #7 Dumancı D Onaylı Üye Katılım 11 May 2016 Mesajlar 87 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI laressa1' Alıntı: hocam envanter var mı bunda ve xcode daolarken mı çalıştırcaz öylr yapınca hata aldım xcode açlırken çalıştırdım hata aldım Genişletmek için tıklayın ... Hocam Hile Sıkıntrısız Çalışmakta Alta Xconde Dolarken Açılacak Bir Soun Olursa Bana Facebooktan Haber Werin Cözerim Rep Wermeyi Unutma Windson651' Alıntı: Abi bazen frame network hatası veriyor yardımcı olurmusun hile çalıştıda ama oyuna girdim framenetwork hatası veriyor Genişletmek için tıklayın ... Net Frawerk 4.5 İndir Kardeşim HiledeSıkntı Yok ben Denedim
laressa1' Alıntı: hocam envanter var mı bunda ve xcode daolarken mı çalıştırcaz öylr yapınca hata aldım xcode açlırken çalıştırdım hata aldım Genişletmek için tıklayın ... Hocam Hile Sıkıntrısız Çalışmakta Alta Xconde Dolarken Açılacak Bir Soun Olursa Bana Facebooktan Haber Werin Cözerim Rep Wermeyi Unutma Windson651' Alıntı: Abi bazen frame network hatası veriyor yardımcı olurmusun hile çalıştıda ama oyuna girdim framenetwork hatası veriyor Genişletmek için tıklayın ... Net Frawerk 4.5 İndir Kardeşim HiledeSıkntı Yok ben Denedim
20 Eyl 2016 #8 Windson651 W Üye Katılım 4 Haz 2016 Mesajlar 33 Tepki puanı 8 10 HİZMET YILI Ellerine sağlık hocam ne tür hatalar bulunmaktadır yani odadan çıkmadan hemen öncemi hepsini kapatim ? Ayrıntılar Microsoft .NET Framework 4.5 bu işletim sisteminin zaten bir parçası. .NET Framework 4.5 yeniden dağıtılabilir paketini yüklemeniz gerekmiyor. Bu bilgisayarda aynı veya daha yüksek bir .NET Framework 4.5 sürümü zaten yüklü. böyle diyor abi
Ellerine sağlık hocam ne tür hatalar bulunmaktadır yani odadan çıkmadan hemen öncemi hepsini kapatim ? Ayrıntılar Microsoft .NET Framework 4.5 bu işletim sisteminin zaten bir parçası. .NET Framework 4.5 yeniden dağıtılabilir paketini yüklemeniz gerekmiyor. Bu bilgisayarda aynı veya daha yüksek bir .NET Framework 4.5 sürümü zaten yüklü. böyle diyor abi