Hayır kendim grafik okuması yaparak çiziyorumkanka bu genel tahmin cizelgelerinin ve cizimlerinin oldugu bi kaynak var mı elinde?
anladım tesekkurler emegini paylastigin icin.Hayır kendim grafik okuması yaparak çiziyorum
Ekli dosyayı görüntüle 71999
Arkadaşlar bu çizimde tahmini ve oluşabilecek bir çizim yaptım buna bakarak hareket edebilirsiniz bekleyebilirsiniz.
Ek olarak bir konuya değinmek isterim arkadaşlar başka coin analizine gerek yok bütün coinler BTC peşinden hareket ediyor ETH ne zaman bağımsızlığını ilan eder 2.0 güncellemesi ile o zaman alt coinler sadece BTC ye göre değil ETH ye görede analiz yapılabilir yani demek istediğim BTC hareketlerine bakarak hareket edebilirsiniz.
( Yapılan çizimler sadece sizi piyasaya karşı bilgilendirmek üzere yapılmaktadır kesinlikle yatırım yapmanız için yapılmamaktadır. )
Biz paylaşalım da gerisi onlardabu paylaşımın muhataplarının grafik izlemek için girdiklerini sanmıyorum
başarılı eline sağlık$BTC Günlük Analiz
(Yatırım tavsiyesi değildir.)
Ekli dosyayı görüntüle 71999
Arkadaşlar bu çizimde tahmini ve oluşabilecek bir çizim yaptım buna bakarak hareket edebilirsiniz bekleyebilirsiniz.
Ek olarak bir konuya değinmek isterim arkadaşlar başka coin analizine gerek yok bütün coinler BTC peşinden hareket ediyor ETH ne zaman bağımsızlığını ilan eder 2.0 güncellemesi ile o zaman alt coinler sadece BTC ye göre değil ETH ye görede analiz yapılabilir yani demek istediğim BTC hareketlerine bakarak hareket edebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?