Hocam böyle işleri çok kasmicaksan olursa olur olmassa olmaz akışına bırak rahat olBeyler birden fazla kızdan hoşlanıyorum sebebini bilmediğim halde. İlk sevdiğim daha önce sevgili olduğum bir kız o ayrılmıştı benden fakat yine hala bakışıyoruz(aynı iş yerinde çalışıyor) Ama pek fazla ilgili değilim yani ama içim gidiyor ona bakınca... Diğeri ise liseden beri arkadaşım olan bir kız, çok iyi arkadaşım ve kendisine güveniyorum. Son zamanlarda çok yakın olmaya başladık anlamadım sebeplerden ötürü. Diğeri ise yine iş yerinde çalıştığım bir kız. İlk başlarda yazmıştım instagram üzerinden fakat görüldü atmıştı. Şimdi ise bunun beraber takıldığı kız bana diyordu tekrardan yaz senden hoşlanıyor falan demeye başladı fakat ben yazmadım. Ne yapacağım bilmiyorum
Taktığımdan değil de doğru kararı nasıl verebilirim bilmiyorum. uzun zamandır ilişkim olmadıÇok takma bu olayları bırak kendiliğinden yol alsın biriyle dene olmazsa diğeriyle dene hangisinde için rahat ederse doğru yol senin için odur bu karı kız olaylarını çok kafanıza takmayın be babacım
aynen öylekendin ol bence. overthinking zararli
Katılıyorum bu konuya o zaman hiç bir şey yapmazsam da fırsatları kaçırmış olmaz mıyım. Yazdığım gayet güzel bir kız ve ciddi düşünebileceğim bir kızHiç bir şey yapmayacaksın ve enerjinin karşıdan sana verilmesini bekleyeceksin. Ben olsam sessizce köşeme çekilir biraz düşünürdüm, neden bir kaç kişiden hoşlanıyorum diye çünkü bu bir problem. Eğer aklından geçenleri icraata dökmeye çalışırsan gelecekte pişmanlık duyabileceğin şeylerin olabiliritesini artırmış olursun.
Kararına etki etmek istemem kral veee bir kaç kişiden hoşlandığını iddia eden bir insanın bence kendi ile baş başa vakit geçirmesi gerekir. Nasibinde varsa gelir diye bir teselli uygulamayacağım fakat olması gerekeni söylediğimi düşünüyorum. Güven bana, yazma ona veya onlara. Tabi karar senindir.Katılıyorum bu konuya o zaman hiç bir şey yapmazsam da fırsatları kaçırmış olmaz mıyım. Yazdığım gayet güzel bir kız ve ciddi düşünebileceğim bir kız
Teşekkür ederim fikirlerini önemseyeceğimKararına etki etmek istemem kral veee bir kaç kişiden hoşlandığını iddia eden bir insanın bence kendi ile baş başa vakit geçirmesi gerekir. Nasibinde varsa gelir diye bir teselli uygulamayacağım fakat olması gerekeni söylediğimi düşünüyorum. Güven bana, yazma ona veya onlara. Tabi karar senindir.
Vakit geçireceksin sırayla yapabilirsin mesela bunuTaktığımdan değil de doğru kararı nasıl verebilirim bilmiyorum. uzun zamandır ilişkim olmadı
Hoşlandığım kişinin yanında ağızımı açamıyorum. Normal de öyle bir insan değilim espirili ve konuşkan biriyimVakit geçireceksin sırayla yapabilirsin mesela bunu
Bunu zorlayıp onun yanında ağzını açmazsan hiçbir zaman yapamazsın zaten alışacaksın zamanla o yüzden ilk girişimciliği senin yapman lazımHoşlandığım kişinin yanında ağızımı açamıyorum. Normal de öyle bir insan değilim espirili ve konuşkan biriyim
Benim düşüncem eskiyi ve arkadaşı bir kenara bırakıp. Yeni insanlar tanımak istiyorum gibi geliyor.Bunu zorlayıp onun yanında ağzını açmazsan hiçbir zaman yapamazsın zaten alışacaksın zamanla o yüzden ilk girişimciliği senin yapman lazım
Eskiyi unutamadıktan sonra yenisinin ne anlamı ver be hocam...Benim düşüncem eskiyi ve arkadaşı bir kenara bırakıp. Yeni insanlar tanımak istiyorum gibi geliyor.
en iyisi gercek ask be kardesimBeyler birden fazla kızdan hoşlanıyorum sebebini bilmediğim halde. İlk sevdiğim daha önce sevgili olduğum bir kız o ayrılmıştı benden fakat yine hala bakışıyoruz(aynı iş yerinde çalışıyor) Ama pek fazla ilgili değilim yani ama içim gidiyor ona bakınca... Diğeri ise liseden beri arkadaşım olan bir kız, çok iyi arkadaşım ve kendisine güveniyorum. Son zamanlarda çok yakın olmaya başladık anlamadım sebeplerden ötürü. Diğeri ise yine iş yerinde çalıştığım bir kız. İlk başlarda yazmıştım instagram üzerinden fakat görüldü atmıştı. Şimdi ise bunun beraber takıldığı kız bana diyordu tekrardan yaz senden hoşlanıyor falan demeye başladı fakat ben yazmadım. Ne yapacağım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?