Bu aşk işini beceremiyorum yardım eder misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Beyler birden fazla kızdan hoşlanıyorum sebebini bilmediğim halde. İlk sevdiğim daha önce sevgili olduğum bir kız o ayrılmıştı benden fakat yine hala bakışıyoruz(aynı iş yerinde çalışıyor) Ama pek fazla ilgili değilim yani ama içim gidiyor ona bakınca... Diğeri ise liseden beri arkadaşım olan bir kız, çok iyi arkadaşım ve kendisine güveniyorum. Son zamanlarda çok yakın olmaya başladık anlamadım sebeplerden ötürü. Diğeri ise yine iş yerinde çalıştığım bir kız. İlk başlarda yazmıştım instagram üzerinden fakat görüldü atmıştı. Şimdi ise bunun beraber takıldığı kız bana diyordu tekrardan yaz senden hoşlanıyor falan demeye başladı fakat ben yazmadım. Ne yapacağım bilmiyorum
oluruna bırak hersey yoluna girecektir.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
sana tavsiyem dinleyici taraf ol kendi içine kapan sana verilen değer kadar başkasına değer ver bunlar zor ama ekmeğini yiyeceğin bilgiler

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
hocam tek tavsiyem yakın arkadaşınız olan kızla asla sevgili olmayı aklınızdan bile geçirmeyin nokta.

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
birini iyi gördüğün için hoşlanıyorsun çalışan kızla anılarınızı özlüyorsun hoşlanmıyorsun

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Bence öncelikle bir şeye karar vermelisin ve o yolda ilerlemelisin. En kötü karar kararsızlıktan iyidir.

Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
Birden fazla kişiden hoşlanıyorum demişsin, aslında bu yaşınında verdiği birşey diyebiliriz. Ama bütün kızları aynı anda falan idare etmeye çalışma. Biraz kendinle baş başa kalmalısın, biraz düşünmelisin ve karar vermelisin. Başlaması zor ama başladıktan sonra yapması karar. Kafanı toplarsan daha rahat kararlar verebileceksin. Sadece kendin olmalısın.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Beyler birden fazla kızdan hoşlanıyorum sebebini bilmediğim halde. İlk sevdiğim daha önce sevgili olduğum bir kız o ayrılmıştı benden fakat yine hala bakışıyoruz(aynı iş yerinde çalışıyor) Ama pek fazla ilgili değilim yani ama içim gidiyor ona bakınca... Diğeri ise liseden beri arkadaşım olan bir kız, çok iyi arkadaşım ve kendisine güveniyorum. Son zamanlarda çok yakın olmaya başladık anlamadım sebeplerden ötürü. Diğeri ise yine iş yerinde çalıştığım bir kız. İlk başlarda yazmıştım instagram üzerinden fakat görüldü atmıştı. Şimdi ise bunun beraber takıldığı kız bana diyordu tekrardan yaz senden hoşlanıyor falan demeye başladı fakat ben yazmadım. Ne yapacağım bilmiyorum
kral kızlar ayran gönülü bi sana bi ona vallahi taklaya gelirsin üzülen sen olursun maalesef :(

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Yaş ilerledikçe aşkta profesyonellik başlıyor özellikle +30 dan sonra 😂

HAYATA BAKIŞ AÇISI FARKLI OLANLARDAN BİRİ
Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
İnsan güvendiğiyle beraber oldu mu daha iyi güvenip ve sevmek huzurlu diğerini boş ver ümit verme bence hayal kırıklığına uğrama bence

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
kendin olup birazda bakımlı olursan olur bence

『S』『A』『I』『N』『T』
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
akışına bırak her şeyi sen konuşmaya devam et olacağı varsa olur zaten. Birden fazla kişiden hoşlanma durumu ilişkin yokken normal bir durumdur olabilir çünkü arayış içerisindesindir duygularına tam olarak bir anlam veremiyorsundur basit bir hoşlantı bile sana aşk gibi geliyordur bu dönemlerde serotonin çok salgılandığı için verilen kararlar da çok yerinde olmayabilir fakat ilişkin varken bu oluyorsa normal değil
Şuanda ilişkim yok uzun süredir de ilişkim olmadı. Boşlukta mıyım desem değilim..
Post automatically merged:

hocam tek tavsiyem yakın arkadaşınız olan kızla asla sevgili olmayı aklınızdan bile geçirmeyin nokta.
Ben de öyle düşünüyorum. Yakın arkadaşım liseden beri ve baya iyi de aramız son haftalardır baya yakınız. o yüzden şey etmiştim ama bu saatten sonra elendi :D

birini iyi gördüğün için hoşlanıyorsun çalışan kızla anılarınızı özlüyorsun hoşlanmıyorsun
Bu doğru olabilir fakat güzel gördüğüm kız güzelliği de var fakat çok fazla insanla takılmıyor ve fazla konuşkanda değil. Güvenebileceğim, sadık birisi olur diye düşündüm

If you have feelings for multiple girls, I think you should take the time to think about who you are most interested in. Ultimately, it's up to you who you want to pursue a relationship with, but I would say that you should go with your gut and choose the person who you feel the most connected with. After all, we can't control who we fall in love with, so you should just follow your heart and go for the person who makes you the happiest
you read my mind rn. Thank you for answering. Lovelly

İnsan güvendiğiyle beraber oldu mu daha iyi güvenip ve sevmek huzurlu diğerini boş ver ümit verme bence hayal kırıklığına uğrama bence
Yeni tanışacağım kızda da o vibe ı aldım zaten o yüzden istiyorum. Görüntüsünü beğendimden değil(biraz var yalan söylemeyeyim)

Son düzenleme:
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Eğer böyle bir ikilemde kalabiliyorsan gerçekten doğru kişiyi bulmamışsın demektir.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Kardeş allah kolaylık versin işin biraz zor akışınıa bırakmak en iyisi ama bunun için sabır lazım.sabırlı olmazzsan işler tersine dönebilir.Bırak herşey kendiliğinden gelişecektir zaten:)

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
kanka kızları umursama cok deger verirsen kaybedersin hiç bi zaman unutma eğer seni sevdiğini dusunuyosan yanlıyosundur xd

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
bırak onlar sana açılsın kardeşim cesaret gösteren kazansın seni ilerde kozun olur sen bana geldin diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...