Bu aşk işini beceremiyorum yardım eder misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Şuanda ilişkim yok uzun süredir de ilişkim olmadı. Boşlukta mıyım desem değilim..
Post automatically merged:

Ben de öyle düşünüyorum. Yakın arkadaşım liseden beri ve baya iyi de aramız son haftalardır baya yakınız. o yüzden şey etmiştim ama bu saatten sonra elendi :D

Bu doğru olabilir fakat güzel gördüğüm kız güzelliği de var fakat çok fazla insanla takılmıyor ve fazla konuşkanda değil. Güvenebileceğim, sadık birisi olur diye düşündüm

you read my mind rn. Thank you for answering. Lovelly

Yeni tanışacağım kızda da o vibe ı aldım zaten o yüzden istiyorum. Görüntüsünü beğendimden değil(biraz var yalan söylemeyeyim)
Arada olur öyle hocam.kendimden biliyorum büyük ihtimalle o da bu sıralar sana hoslanti gibi duygular besliyordir ama tabi bu kısa süreli oluyor .

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
ilişkin yokken birden fazla kişiye hoşlantı duymak normal kim daha çok ilgini çekiyorsa ona git bence diğeriyle de arkadaş kal olmıcak gibiyse engelle

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Zor bir durumda gibi görünüyorsun. Kendin ve her bir kızla hislerin hakkında dürüst olmak önemlidir. Gerçekten ne istediğinizi ve ne tür bir ilişki aradığınızı düşünmek için biraz zaman ayırmak faydalı olabilir.

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Aynı olayı en son ayrıldığım beni aldatan sevgilimde yaşadım, kıza birden fazla kişi yazıyor ilk başta sana görüldü atıp başkasına yazıyor ve sonradan bu daha iyiymiş diyip seni seçiyor ta ki senden iyisini bulana kadar, kıza yazarsan muhtemelen süreç şöyle ilerleyecek flört dönemi uzun sürecek senden daha iyisini arayacak ve hislerini açıklamanı bekleyecek ama ilk hafta çıkma teklif etsen bile kabul edecek boş kalmak istemiyor çünkü, ilişkinin başlarında başka erkeklerle konuşmuyormuş gibi davranacak hatta kızında muhtemelen yakın olduğu arkadaş grubu olacak o grubun yanındayken yazışırsan senle sevgili değilde arkadaşmış gibi davranacak çünkü arkadaşlarına da sevgili değiliz arkadaşız diyecek 1 2 ay sonra mesajları sildiği ve yollu olduğu ortaya çıkacak ayrılacaksın gelecek affettirecek birdaha yapmicam dediği özür dilediği herşeyi sayısız kez yapıp yine özür dileyecek en son kendi ayrılacak
Nasıl bu kadar önyargılısın dersen hem yaşanmışlık var hem de çocukluğumdan beri çevremde yaşıtım erkek sayılı olduğu için istemesemde kızlarla büyüdüm, en yakın arkadaşlarım 14 15 yaşına kadar hep kızdı birkaç tane erkek arkadaşım vardı ve çok fazla ilişkim oldu (genelinde dış görünüşüm için benle sevgili oldular ve ya ortam yapıp ayrıldılar :D)

Bunlar benim tahminim tam terside çıkabilir ilişki bu devirde bir kumardır bol şans

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
Beyler birden fazla kızdan hoşlanıyorum sebebini bilmediğim halde. İlk sevdiğim daha önce sevgili olduğum bir kız o ayrılmıştı benden fakat yine hala bakışıyoruz(aynı iş yerinde çalışıyor) Ama pek fazla ilgili değilim yani ama içim gidiyor ona bakınca... Diğeri ise liseden beri arkadaşım olan bir kız, çok iyi arkadaşım ve kendisine güveniyorum. Son zamanlarda çok yakın olmaya başladık anlamadım sebeplerden ötürü. Diğeri ise yine iş yerinde çalıştığım bir kız. İlk başlarda yazmıştım instagram üzerinden fakat görüldü atmıştı. Şimdi ise bunun beraber takıldığı kız bana diyordu tekrardan yaz senden hoşlanıyor falan demeye başladı fakat ben yazmadım. Ne yapacağım bilmiyorum
ilk hamleyi onlardan bekle sen atarsan batırıyorsun

discord neurs1
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
bence yazmalısın birşey kaybedeceğini düşünmüyorum 2. bahsettiğin liseden beri arkadaşın olan kız ile de bence sadece arkadaş gibi düşün sonuçta liseden beri sadece arkadaşın :)

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
aga bu zamanda doğru kişiyi bulmak çok zor nasipse o seni bulur o yüzden onun dışındaki ilişkileri fazla kasmanın anlamı yok oluruna bırak olmazsa farklı insanda dene şansını birine tutuklu kalma ve ne kadar sevsende beraber olsanızda insanlara tam anlamıyla güvenme bazen 1 senenin üstüne (mesela ben) bazen 5 senenin üstüne yarı yolda bırakılabiliyorsun :)

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Kız kendi de biraz adım atmıyorsa seninle iletişime geçmeye çalışmıyorsa kendin peşinden koşma bence tamamen bırak demiyorum ama kız da istiyorsa zaten belli eder biraz sadece bakmakla olmaz

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Beyler birden fazla kızdan hoşlanıyorum sebebini bilmediğim halde. İlk sevdiğim daha önce sevgili olduğum bir kız o ayrılmıştı benden fakat yine hala bakışıyoruz(aynı iş yerinde çalışıyor) Ama pek fazla ilgili değilim yani ama içim gidiyor ona bakınca... Diğeri ise liseden beri arkadaşım olan bir kız, çok iyi arkadaşım ve kendisine güveniyorum. Son zamanlarda çok yakın olmaya başladık anlamadım sebeplerden ötürü. Diğeri ise yine iş yerinde çalıştığım bir kız. İlk başlarda yazmıştım instagram üzerinden fakat görüldü atmıştı. Şimdi ise bunun beraber takıldığı kız bana diyordu tekrardan yaz senden hoşlanıyor falan demeye başladı fakat ben yazmadım. Ne yapacağım bilmiyorum
Yazma onun yazmasını bekle bence.

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
biraz da karakteristik bu, boyle taktiktir ghostingdir love bombingdir falan bos isler zaten. kisiligin cok flortoz olmaya el vermiyordur sadece, umarim seni oldugun halinle kabul edebilen birisiyle tanisirsin.

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Gözlerin dudakların alev alev çağırıyor yangılara sende çözemediğim bişey var insanı cılgınlıklara sürüklüyor bunu yazıyorsun malı kazanıyorsun

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
İlişkiler her zaman belirli şeyler üzerine kurulur. Bunu detaylı bir şekilde açıklayıp seni bunaltmak istemiyorum, basit bir bakış açısı ile hareket etmeni tavsiye edeceğim. Açıldın ve ret yedin, ne kaybedebilirsin? Maksimum 1-2 ay sonra hayatın normale dönecek ve Türkiye'de daha çok kız var. Ben de benzer durumlar ile karşılaştım, şunu fark ettim. Senin için de böyle olur mu bilmiyorum, benim fark ettiğim şey eğer ilişki hayal ettiğin gibi gitmiyorsa (en azından %85 olarak) o ilişki muhtemelen bozulacak ve başka birisi ile karşılaşacaksın. O yüzden canını fazla sıkma derim dostum :uwuwink:

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Bu mevzularda bir şey anladıysam o da kafaya takmamak gerekiyor. Zaman akıp gidiyor geçmiş geçmişte kalıyor gelecekte neler yaşayacağımız belli değil anı yaşamaya bak dostum. Bu dünyanın bugünü var yarını meçhul. Çok sevdiğim kızlar oldu hepsi hayatımdan geçip gitti vakti geldi ülke değişti... Gidenle gidilmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...