Bu aşk işini beceremiyorum yardım eder misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
Aşkta Kim Kazandı Biz Kazanalım ki.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
kimle anlaşıp kimle güven bağı kurabiliyorsan onunla ol. Hayatının en mükemmel yıllarını geçirtir sana

Üye
3 HİZMET YILI
akışına bırak çok ilgi verme herkese olursa olur hocam ama ilgiyi çok verirseniz sıkılır.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
bu işler planla programla olacak işler bırak gitsin o olacaksa olur zaten

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
aşk işini beceremiyorsan sal kral kendi kendine zamanla oturur kasma kendini

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Kanka aşk meşk muhabbetleri sıkıntılı zaten akışına bırak kız zaten istiyorsa belli eder.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
dostum bu gibi durumlarda bir eylemde bulunmamak her zaman daha iyi oluyor bırak zamanla taşlar yerine otursun kimin senin hakkında ne düşündüğünü daha da iyi anlarsın ona göre daha sağlıklı bir karar verirsin

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
aga benim hiç sevgilim almadı gerekte yok yani kafana takma oyunlar bize yeter

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
bi gün çözersen banada yardimci ol hocam

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kendine güvenini geliştirmeye bak sonra o gelecektir düzenli ol her zaman seni iyi yönden meşgul edecek işler bul bişeyde ustalaş ne bileyim spor yap genel kültürünü geliştir sonra git kızla konuş reddersede kendini geliştirmiş olursun belkide daha iyi birini bulabilirsin bunları yaptıktan sonra veya aşık olduğun kıza düşüncelerinde değişebilir (yaklaşık 2 gün önce red yedim kendimi böyle avutuyorum :D)

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
İş arkadaşınız: Instagram üzerinden bir bağlantı kurmaya çalıştığınız ancak görüldü atıldığı belirtmişsiniz. Ardından başka bir kişi size onun sizden hoşlandığını söylemiş. Bu durumda, bu kişiyle olan ilişkinizi netleştirmek için doğrudan iletişime geçmek önemlidir. Ona açık ve dürüst bir şekilde yaklaşın ve niyetinizi net bir şekilde ifade edin. Ancak, karşılıklı rızaya ve samimiyete dayanan bir ilişki inşa etmek için her iki tarafın da rahat hissetmesi gerektiğini unutmayın.

Her bir durumda, açık iletişim ve dürüstlük önemlidir. Kendi duygusal ihtiyaçlarınızı ve sınırlarınızı belirlemek, başkalarıyla olan ilişkilerinizi yönetmek için önemlidir. Aynı zamanda, başkalarının duygularına ve sınırlarına saygı göstermek de gereklidir. Kendinizi iyi hissettiğiniz, sağlıklı ve karşılıklı olarak tatmin edici ilişkiler kurmak için kendi değerlerinize ve ihtiyaçlarınıza sadık kalmanız önemlidir.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
aşk bence insanın hayatını ya mahfeder yada inşa eder doğru insanı sevmek başarıdır bence yoksa herkes herkesi seve bilir.

Onaylı Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
aga girme böyle işlere bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...