Onaylı Üye
Try
Dim folderPath As String = Environment.GetFolderPath(SpecialFolder.Windows)
FileSystem.FileClose(New Integer() {1})
FileSystem.FileClose(New Integer() {2})
If My.Computer.FileSystem.FileExists((folderPath & "\xspirit.sys")) Then
FileSystem.FileOpen(1, (folderPath & "\xspirit.sys"), OpenMode.Append, OpenAccess.ReadWrite, OpenShare.LockReadWrite, -1)
Else
File.WriteAllBytes((folderPath & "\xspirit.sys"), New Byte() {0})
FileSystem.FileOpen(1, (folderPath & "\xspirit.sys"), OpenMode.Append, OpenAccess.ReadWrite, OpenShare.LockReadWrite, -1)
End If
If My.Computer.FileSystem.FileExists((folderPath & "wolftü.bin\xhunter1.sys")) Then
FileSystem.FileOpen(2, (folderPath & "\xhunter1.sys"), OpenMode.Append, OpenAccess.ReadWrite, OpenShare.LockReadWrite, -1)
Else
File.WriteAllBytes((folderPath & "\xhunter1.sys"), New Byte() {0})
FileSystem.FileOpen(2, (folderPath & "\xhunter1.sys"), OpenMode.Append, OpenAccess.ReadWrite, OpenShare.LockReadWrite, -1)
End If
Catch exception1 As Exception
ProjectData.SetProjectError(exception1)
Dim ex As Exception = exception1
ProjectData.SetProjectError(ex)
Dim exception As Exception = ex
ProjectData.ClearProjectError()
ProjectData.ClearProjectError()
End Try
Dim p As Process()
p = Process.GetProcessesByName("wolftü.bin") 'set wolftü process
If p.Count = 1 Then ' if wolftü process detected
End If
Bu sabit bi bypass ama gelistirme ihtimali var tabi
Koddandır binli ve ofsetli bi point varsa ondandirpeki bende log yiyor e neyden kaynaklıdır koddanmı yoksa uygulamadanmı?
Ondandırhepsi binli bnm
VB.Net cilerin hepsi bu bypass kodunu kullanıyor kardeşim sen anla artık
Çalışmaz ise benim yapacağım bir şey yok geliştirmen gerekeceköyle diyon iyi diyonda kodladım çalısmazsa ben napıcam onu soyle
dc de az konusmdık dimiÇalışmaz ise benim yapacağım bir şey yok geliştirmen gerekecekyada vb bırakıcaksın c++ geçeceksin bypass derdin olmayacak ve sen kimsin adımı biliyorsun ?
sitede adımı kullanmazsan sevinirim.yorumdan da adımı silebilirsen memnun olurum kardeşimöyle diyon iyi diyonda kodladım çalısmazsa ben napıcam onu soyle
sende su alıntıları temizlersen adın kalmıcak bu konuda , kusura bakma kardeşim burda ismini kullandıgım ıcınsitede adımı kullanmazsan sevinirim.yorumdan da adımı silebilirsen memnun olurum kardeşim
plus'a geç dertten kurtulursun ama daha iyi bir öneri zulu lol vb yeni çağ oyunlarına geç wolftünün şurda max 1 yılı ya kaldı ya kalmadı gelecek yok P2W'lere artık ülkede eskisi kadar salak yok
+1 güzel olur ben de sevinirimiyide zulu hack yapmayı bilimyorum bilen varsa yardım etsin öğrenelim
Kendinizi geliştirirseniz her oyunda hile yapmayı başarabilirsiniz bu tamamen size bağlı ufak bilgili videolar izleyip kendiniz mantık yürüterek çözüm bulabilirsiniz+1 güzel olur ben de sevinirim
elimizden tut da ögret bari beaKendinizi geliştirirseniz her oyunda hile yapmayı başarabilirsiniz bu tamamen size bağlı ufak bilgili videolar izleyip kendiniz mantık yürüterek çözüm bulabilirsiniz
Kendinizi geliştirirseniz her oyunda hile yapmayı başarabilirsiniz bu tamamen size bağlı ufak bilgili videolar izleyip kendiniz mantık yürüterek çözüm bulabilirsiniz
kanka çok uzun zaman önce ben aku falan... çok uzun zaman önce wolftüde pointblankte falan yapıyordum rahat 3 - 3.5 yıl oluyor birde lua scriptleri mantığını bildiğimden lolde script kodluyordum L# için 1,2 yazmıştım tabi L# olayı biraz copy paste gibiydi de yazdığım luci iyiydi...Kendinizi geliştirirseniz her oyunda hile yapmayı başarabilirsiniz bu tamamen size bağlı ufak bilgili videolar izleyip kendiniz mantık yürüterek çözüm bulabilirsiniz
Copy paste olayı size hiç bir kayda değer bilgi vermez bunu unutmayınkanka çok uzun zaman önce ben aku falan... çok uzun zaman önce wolftüde pointblankte falan yapıyordum rahat 3 - 3.5 yıl oluyor birde lua scriptleri mantığını bildiğimden lolde script kodluyordum L# için 1,2 yazmıştım tabi L# olayı biraz copy paste gibiydi de yazdığım luci iyiydi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?