Bende defenderi devre dışı bıraktım. Bir dosya indiriyorum ya o dosyayı siliyor yada kurulmasına engel oluyor.Windows neredeyse kendi dosyalarına bile virüs diyecek. Ben deffender ı devre dışı bırakıp kaspersky ile taratıyorum.
Windows sürümün ne ?Bende defenderi devre dışı bıraktım. Bir dosya indiriyorum ya o dosyayı siliyor yada kurulmasına engel oluyor.
indiremiyorumkiknk virüs totale git o ddosyayı tarat
Windows 10 proWindows sürümün ne ?
Ayarlardan gerçek zamanlı korumayı da kapatWindows 10 pro
Sanal bir pc de aç öyle uygulamalr vardı ismini unuttum bulursam yazarımArkadaşlar bir programın indirme linkini tarattım virüstotalde bişey çıkmadı indirdim windows virüs var diyip sildi bunun virüs olup olmadığını anlayabileceğim bir yöntem var mı?
Fotoğraf:
bilgisiyarım önemsiz ben indirim virüstotal de tararım diyenlere link:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bu tür dosyalar virüs değildir meraklanmayınArkadaşlar bir programın indirme linkini tarattım virüstotalde bişey çıkmadı indirdim windows virüs var diyip sildi bunun virüs olup olmadığını anlayabileceğim bir yöntem var mı?
Fotoğraf:
bilgisiyarım önemsiz ben indirim virüstotal de tararım diyenlere link:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?