21 Eyl 2024 #1 XHELTIX X Onaylı Üye Katılım 14 Nis 2018 Mesajlar 51 Tepki puanı 1 Ödüller 8 Yaş 36 8 HİZMET YILI Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Arkadaşlar gördüğünüz üzere dosyalarda herhangi .exe uzantılı bir dosya yok. Bu işlerden de pek anlamam. Bunları nasıl çalıştırabilirim? Moderatörün son düzenlenenleri: 22 Eyl 2024
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Arkadaşlar gördüğünüz üzere dosyalarda herhangi .exe uzantılı bir dosya yok. Bu işlerden de pek anlamam. Bunları nasıl çalıştırabilirim?
22 Eyl 2024 #2 erkut12327 E Üye Katılım 3 Kas 2020 Mesajlar 6 Tepki puanı 0 Ödüller 3 Yaş 31 5 HİZMET YILI python indirmelisin RemoveFogOfWar dosyasını python uzantısıyla çalıştırmalı ve oyuna girmelisin indir resimli anlatım dosyası varmıs sanırsam klasörde
python indirmelisin RemoveFogOfWar dosyasını python uzantısıyla çalıştırmalı ve oyuna girmelisin indir resimli anlatım dosyası varmıs sanırsam klasörde
25 Eyl 2024 #3 Darkshitty12 D Üye Katılım 8 Kas 2023 Mesajlar 44 Tepki puanı 0 Yaş 26 2 HİZMET YILI python indir bence tabi dilini biliyor isen Moderatörün son düzenlenenleri: 26 Eyl 2024
2 May 2025 #4 Rkroo R Üye Katılım 2 Şub 2024 Mesajlar 1 Tepki puanı 0 Ödüller 1 Yaş 27 2 HİZMET YILI erkut12327' Alıntı: python indirmelisin RemoveFogOfWar dosyasını python uzantısıyla çalıştırmalı ve oyuna girmelisin indir resimli anlatım dosyası varmıs sanırsam klasörde Genişletmek için tıklayın ... kanka ben öyle dosya göremiyorum python da yüklü
erkut12327' Alıntı: python indirmelisin RemoveFogOfWar dosyasını python uzantısıyla çalıştırmalı ve oyuna girmelisin indir resimli anlatım dosyası varmıs sanırsam klasörde Genişletmek için tıklayın ... kanka ben öyle dosya göremiyorum python da yüklü