c klasöründeki bogaripper dosyasını silip tekrar yükle ardından bütün microsoft visual c++ güncelle sonra tekrar dene bende bu şekilde düzeldi diye hatırlıyorumkarakter seçimi ve sonrasında açılan shirdar vadisi yükleme ekranı gelmeden bu hata geliyor ama bir kaç kez deneyince yükleme ekranına giriyor ama 5 denemenin 1 tanesinde anca girebiliyorum bu hata yüzünden her oyuna 3 dk geç giriyorum varmı çözümünü bilen
hata resim :Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
c klasöründeki bogaripper dosyasını silip tekrar yükle ardından bütün microsoft visual c++ güncelle sonra tekrar dene bende bu şekilde düzeldi diye hatırlıyorumkarakter seçimi ve sonrasında açılan shirdar vadisi yükleme ekranı gelmeden bu hata geliyor ama bir kaç kez deneyince yükleme ekranına giriyor ama 5 denemenin 1 tanesinde anca girebiliyorum bu hata yüzünden her oyuna 3 dk geç giriyorum varmı çözümünü bilen
Bu hata bende olduğu zaman sadece lolü silip yüklemiştim bir dahada yaşamadımkarakter seçimi ve sonrasında açılan shirdar vadisi yükleme ekranı gelmeden bu hata geliyor ama bir kaç kez deneyince yükleme ekranına giriyor ama 5 denemenin 1 tanesinde anca girebiliyorum bu hata yüzünden her oyuna 3 dk geç giriyorum varmı çözümünü bilen
Bendede böyle oluyor.karakter seçimi ve sonrasında açılan shirdar vadisi yükleme ekranı gelmeden bu hata geliyor ama bir kaç kez deneyince yükleme ekranına giriyor ama 5 denemenin 1 tanesinde anca girebiliyorum bu hata yüzünden her oyuna 3 dk geç giriyorum varmı çözümünü bilen
kanka çözümünü yazıyorlar ya baksanaBendede böyle oluyor.
yazılanlar fazla iş görmüyor ama ya aynı şekl devam ediyorkanka çözümünü yazıyorlar ya baksana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?