İleride belki istediğim meslek sahibine istediğim gibi bir aile kurmayı amaçlıyorum şuan için. Bunun için yaşıyor ve bunu hedefliyorum. Tabi bu zamanda gerçekten çok zor bunlar. Eğitim için olsun veya çalışmak için olsun çok zorlu oluyor. Günlerce, hatta aylarca bile çalıştım ve defalarca denedim. Yine de hep bir şey eksik kalıyor. Yine istediğim gibi bir yere ulaşamıyorum. Bu hem hayatım için olsun, hem de eğitim hayatım için olsun. Her şeyden kaçmak daha kolay geliyor bu sorunlar yüzünden. Şuan neyi amaçladığımı veya ne istediğimi ben bile bilemiyorum. Çok zor kararlarla karşı karşıya kalıyorum dolayısıyla. Tek istediğim ve amaçladığım şey, güzel ve mutlu bir meslek sahibi ile aile kurmak. Umarım istediğim gibi de ilerleyebilir ve öyle bir hayat elde edebilirim. Şuan için sınavlara çalışıyorum. İlerlemem içinde önümdeki tek seçenek ne yazık ki bu. Mecburen çok çalışıp istediğim seviyeye ulaşmam gerekiyor. Sadece mutlu bir hayata sahip bile olsam yeterli. Yaşamak için pek bir sebebim yok.