Bu kadar hızlı ban imkansız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Tüm efsaneleri denedim A dan Z ye herkesin yazdığı şehir efsanelerini önlemleri aldım ne var ne yoksa default farketmicek şekilde oynadım ve 7 levelde ban yedim asldkjasd botlara karşı oynarken bile default tüm önlemleri aldığım ayarlarla oynadım ve kombo dışında hiçbir extra özellik açık değildi 7 levelde oyundan çıktım 1 saat sonra girdim ban yemişim yediğiniz banları yazınız ô.o

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
kanka bu işin kaçışı yok :D ben de yeni hesap kasmaktan sıkılıp 6 sene önceki hesabıma girdim onda oynuyorum

Üye
5 HİZMET YILI
aynen kanka bende yedim ne yapacagımı bilmiyorum

USTA
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Yapacak birşey tabikide yok. Onaylı üye + yeni hile gelene kadar bekliycez Yeni hile geldiğinde,yine sadece üyeler indirirse yine ban yemeler başlar. Bak eski laz sharpta nasıldı onaylı üye tagı vardı. Her üyelık acan denıyemıyor du belli bedeli vardı Anlayan az dı ve anlayar da kaç paraya al dın diyor du, şimdi oyun da herkezin dilinde MemoryHackers.org lafı var :)

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Yapacak birşey tabikide yok. Onaylı üye + yeni hile gelene kadar bekliycez Yeni hile geldiğinde,yine sadece üyeler indirirse yine ban yemeler başlar. Bak eski laz sharpta nasıldı onaylı üye tagı vardı. Her üyelık acan denıyemıyor du belli bedeli vardı Anlayan az dı ve anlayar da kaç paraya al dın diyor du, şimdi oyun da herkezin dilinde MemoryHackers.org lafı var :)

Yeah I agree, I think the fact it is pretty much available to everyone means it will get detected faster. Maybe if they do implement an approved member + version it will be better. For right now all we can do is wait.

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
takes 1-2 days to be ban. When you load the cheat, it is detected by riot instantly in-game. Just small delayed bans

Üye
5 HİZMET YILI
Yeah I agree, I think the fact it is pretty much available to everyone means it will get detected faster. Maybe if they do implement an approved member + version it will be better. For right now all we can do is wait.
16 maç yaptım 10lvel olmuştum ban yedim.cok belli etmesek de ban yiyoruz . şimdilik yapacak birşey yok.

Üye
5 HİZMET YILI
bende ban yemiştim ama ben yeni hesapta belli ederek oynadım gxwjedfcxejf

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
1606974400866.png

Efsane Üye
Ödüller
15
6 HİZMET YILI
Özellik fark etmiyor scyi inject ettiğin an o hesap 48 içinde ban yiyecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...