Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
YouTube da oyunlardaki FPS test videoları var . Bence oynayacağım oyuna göre YouTube da laptopun testine bak . Eğer memnun kalırsan satın al . YouTube daki karşılaştırma videolarına bakmanı tavsiye ederim
kanka oyun oynayacaksan 10000 tl bu laptopa vermene gerek 6000-7000 TL masaüstü al hem daha iyi performans alırsın hemde masraftan kurtulursun ama ben oyun oynamak istemiyorum kolaylık istiyorum işte taşınabilirlik,kendiliğinden klavye,se,kamera dersen laptop al derim ama bunu önermem oyun oynamazsan
abi sen laptop istiyosann gerekiyosa onu al ama aynı paraya daha iyi sistem toplarsın ben mesela çok gezen biriyim sistem toplamak yerine dizüstü aldım dizüstü alıcaksan oyun bilgisayarı debilenleri monster excalibur al senin bulduğunda güzel internetten spariş etmeye cesaretin varsa al derim
Knk Gaming laptopta fiyat ve performans markasıdır Monster. Yani aynı donanımda başka bir markanın laptopu en az 2-3 k fiyat farkı vardır. Birçok arkadaşım da monster notebook almakta başlangıçta kararsızdı, aldıktan sonrada hepsi iyi ki almışım diyor. Hem müşteri hizmetleri de çok iyi çalışıyor, firma eskisi gibi toy halde değil. Kendilerini geliştirmişler ve kurumsallaşmışlar. Ama ben olsam Kasa toplardım onu da belirteyim.
Post automatically merged:
Knk Gaming laptopta fiyat ve performans markasıdır Monster. Yani aynı donanımda başka bir markanın laptopu en az 2-3 k fiyat farkı vardır. Birçok arkadaşım da monster notebook almakta başlangıçta kararsızdı, aldıktan sonrada hepsi iyi ki almışım diyor. Hem müşteri hizmetleri de çok iyi çalışıyor, firma eskisi gibi toy halde değil. Kendilerini geliştirmişler ve kurumsallaşmışlar. Ama ben olsam Kasa toplardım onu da belirteyim.