Bu laptop u almayı düşünüyorum kararsizim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendi halinde birisi
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Sizce almalimiyim ? Veya tavsiyesiniz varmidir

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-01-12-15-30-54-519_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-01-12-15-30-54-519_com.android.chrome.jpg
    542 KB · Görüntüleme: 111
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Monsterları pek önermiyorlar kasasından dolayı ancak msi laptoplara o düzeydeki bilgisayarlara bakmanızı tavsiye ederim

Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba
Emektar Üye
Ödüller
8
Sosyal
5 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

seninkide iyi ama benim attığımda iyi sadece para olarak arada 2k var oyun olarakta alıyorsan benim attığım daha iyi ama senin tercihin

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Paran varsa daha iyisini almanı öneririm sonradan pişman olursun 1 kere al kaliteli bişey al pişman olma

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Aynı model bende var şuan kullanıyorum. Gayet memnunum seni 5-6 yıl idare eder. hiç kasmadan performans düşüşü yaşamadan götürür.

``Hiç Gerek Yok Fezaya Uçmaya ``
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
YouTube da oyunlardaki FPS test videoları var . Bence oynayacağım oyuna göre YouTube da laptopun testine bak . Eğer memnun kalırsan satın al . YouTube daki karşılaştırma videolarına bakmanı tavsiye ederim

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Monster canavar fiyatda uygun bence al kardeşim pişman olmazsın

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
oyun için en iyisi masaüstü kardeşim topla bi tane bak keyfine laptop sıkıntı

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
kanka oyun oynayacaksan 10000 tl bu laptopa vermene gerek 6000-7000 TL masaüstü al hem daha iyi performans alırsın hemde masraftan kurtulursun ama ben oyun oynamak istemiyorum kolaylık istiyorum işte taşınabilirlik,kendiliğinden klavye,se,kamera dersen laptop al derim ama bunu önermem oyun oynamazsan

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
abi sen laptop istiyosann gerekiyosa onu al ama aynı paraya daha iyi sistem toplarsın ben mesela çok gezen biriyim sistem toplamak yerine dizüstü aldım dizüstü alıcaksan oyun bilgisayarı debilenleri monster excalibur al senin bulduğunda güzel internetten spariş etmeye cesaretin varsa al derim

Üye
5 HİZMET YILI
güzel ama kendin o paraya bir tane güzel birşey toplaya bilirsin laptop o para bence olmaz ama çok geziyorum dersen laptop

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Knk Gaming laptopta fiyat ve performans markasıdır Monster. Yani aynı donanımda başka bir markanın laptopu en az 2-3 k fiyat farkı vardır. Birçok arkadaşım da monster notebook almakta başlangıçta kararsızdı, aldıktan sonrada hepsi iyi ki almışım diyor. Hem müşteri hizmetleri de çok iyi çalışıyor, firma eskisi gibi toy halde değil. Kendilerini geliştirmişler ve kurumsallaşmışlar. Ama ben olsam Kasa toplardım onu da belirteyim. :brainfree:
Post automatically merged:

Knk Gaming laptopta fiyat ve performans markasıdır Monster. Yani aynı donanımda başka bir markanın laptopu en az 2-3 k fiyat farkı vardır. Birçok arkadaşım da monster notebook almakta başlangıçta kararsızdı, aldıktan sonrada hepsi iyi ki almışım diyor. Hem müşteri hizmetleri de çok iyi çalışıyor, firma eskisi gibi toy halde değil. Kendilerini geliştirmişler ve kurumsallaşmışlar. Ama ben olsam Kasa toplardım onu da belirteyim. :brainfree:

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
o laptop yerine 10 k ya bi masaüstü toplarsan canavar olur demedı deme

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
kanka bende onu almayı düşünüyodum ya gözüme çok güzel geldi

Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Gayet alınabilinir bir laptop, ben de monster kullanıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...