- Yasaklandı
-
{"leftspace":[{"kullanici":"Rexy","cumle":"hav hav"},{"kullanici":"ioz","cumle":"cikilotam nerede hı"},{"kullanici":"Rexy","cumle":"tw ver"},{"kullanici":"Rexy","cumle":"sese gel"},{"kullanici":"*****","cumle":"Cik Cikk"},{"kullanici":"Pikachu7","cumle":"rexy 50telemi ver"},{"kullanici":"nader11ndeu","cumle":"pırasa desem soymadan yutarmısın?"},{"kullanici":"#Morpheus","cumle":"yoğh"},{"kullanici":"leftspace","cumle":"mahallede keskin nişancı paniği"},{"kullanici":"#Morpheus","cumle":"nazif boş yapma"},{"kullanici":"#Morpheus","cumle":"nazif ne boş adamsın"},{"kullanici":"DolaSvikari","cumle":"Rexy bağhh hele neden yaptınız bunu Rexy :("},{"kullanici":"ioz","cumle":"Bak çok döverim...
<\/br>Ne kadar döversin? Verdiğim parayı geri alana kadar döverim."},{"kullanici":"GodlyHanaS","cumle":"Beler hile ne zaman güncellencek"},{"kullanici":"#Excell","cumle":"Abi Wolftü nakit hilesi varmı"},{"kullanici":"Anaxinomus","cumle":"Miyncraft hilesi gelsin artık"},{"kullanici":"SilverGrood","cumle":"Kardeşim turujen bu açılmıyor"},{"kullanici":"KULLANICIMO","cumle":"Api Siyesgo da vac ban kaldırma hilesi var mı"},{"kullanici":"CahilBebek","cumle":"- yarım ekmek döner yedim doydum
<\/br>\r\n\t\t - a ben oruçluydum"},{"kullanici":"OrhunYasar","cumle":"api hile lemeüç hatası veriyo"},{"kullanici":"cylops","cumle":"Motor su kaynattı bekleyin..."},{"kullanici":"Bobyreis123","cumle":"abi wolftim ban yedim nasıl kaldrırım"},{"kullanici":"hasaneyldrm","cumle":"sadece p2w oyunlara hile yapılıyorsa csgo da niye hile var"},{"kullanici":"LmaR","cumle":"bu oyununda hilesi gelicekmi ?"},{"kullanici":"semre57","cumle":"ateş deilim ama cog can yagarım ahbab"},{"kullanici":"KusursuzHacker","cumle":"\r\n-adamın biri ata binmeye bayılıyormuş
<\/br>\r\n-eee
<\/br>\r\n-ata binmiş bayılmış"},{"kullanici":"Niklausy","cumle":"arkadaşlar indirmeyin hile pozuk"},{"kullanici":"LearnyLearn","cumle":"-Evde yiyeçek pirsey kalmadi hepsini windows7"},{"kullanici":"geceninkaranligi","cumle":"Adamın biri gülmüş, saksıya koymuşlar."},{"kullanici":"maradonx","cumle":"Dword krekıd haha"},{"kullanici":"TheCrashPoth","cumle":"adamsınız !!!"},{"kullanici":"ByNeon","cumle":"reis lm2 lm3 hatası alıyorum napmalıyım"},{"kullanici":"Musti1313","cumle":"FORTNİTE HEÇK GELSİN ABİ NOLUR wolftü NAKİT HİLESİDE OLURSA İYİ OLUR"},{"kullanici":"#Frenzy","cumle":"hominide gırtlak pufidi kandi tumba yatar"},{"kullanici":"YusufSN1","cumle":"maymunlardan geliyosak neden hala maymunlar var?"},{"kullanici":"nader11ndeu","cumle":"Aşkım sen ilksin yha , daha önce yapmadım o nereye girceğk <3"},{"kullanici":"noscopebey","cumle":"aybi windows defendır viyüs buldu diyo"},{"kullanici":"SouthPaw","cumle":"Seni görünce gözlerim dolar kulaklarım euro"},{"kullanici":"MaskeliHileci","cumle":"ha ha hi hi ho ho :)"}]}
JSON:{"leftspace":[{"kullanici":"Rexy","cumle":"hav hav"},{"kullanici":"ioz","cumle":"cikilotam nerede hı"},{"kullanici":"Rexy","cumle":"tw ver"},{"kullanici":"Rexy","cumle":"sese gel"},{"kullanici":"*****","cumle":"Cik Cikk"},{"kullanici":"Pikachu7","cumle":"rexy 50telemi ver"},{"kullanici":"nader11ndeu","cumle":"pırasa desem soymadan yutarmısın?"},{"kullanici":"#Morpheus","cumle":"yoğh"},{"kullanici":"leftspace","cumle":"mahallede keskin nişancı paniği"},{"kullanici":"#Morpheus","cumle":"nazif boş yapma"},{"kullanici":"#Morpheus","cumle":"nazif ne boş adamsın"},{"kullanici":"DolaSvikari","cumle":"Rexy bağhh hele neden yaptınız bunu Rexy :("},{"kullanici":"ioz","cumle":"Bak çok döverim... <\/br>Ne kadar döversin? Verdiğim parayı geri alana kadar döverim."},{"kullanici":"GodlyHanaS","cumle":"Beler hile ne zaman güncellencek"},{"kullanici":"#Excell","cumle":"Abi Wolftü nakit hilesi varmı"},{"kullanici":"Anaxinomus","cumle":"Miyncraft hilesi gelsin artık"},{"kullanici":"SilverGrood","cumle":"Kardeşim turujen bu açılmıyor"},{"kullanici":"KULLANICIMO","cumle":"Api Siyesgo da vac ban kaldırma hilesi var mı"},{"kullanici":"CahilBebek","cumle":"- yarım ekmek döner yedim doydum <\/br>\r\n\t\t - a ben oruçluydum"},{"kullanici":"OrhunYasar","cumle":"api hile lemeüç hatası veriyo"},{"kullanici":"cylops","cumle":"Motor su kaynattı bekleyin..."},{"kullanici":"Bobyreis123","cumle":"abi wolftim ban yedim nasıl kaldrırım"},{"kullanici":"hasaneyldrm","cumle":"sadece p2w oyunlara hile yapılıyorsa csgo da niye hile var"},{"kullanici":"LmaR","cumle":"bu oyununda hilesi gelicekmi ?"},{"kullanici":"semre57","cumle":"ateş deilim ama cog can yagarım ahbab"},{"kullanici":"KusursuzHacker","cumle":"\r\n-adamın biri ata binmeye bayılıyormuş <\/br>\r\n-eee <\/br>\r\n-ata binmiş bayılmış"},{"kullanici":"Niklausy","cumle":"arkadaşlar indirmeyin hile pozuk"},{"kullanici":"LearnyLearn","cumle":"-Evde yiyeçek pirsey kalmadi hepsini windows7"},{"kullanici":"geceninkaranligi","cumle":"Adamın biri gülmüş, saksıya koymuşlar."},{"kullanici":"maradonx","cumle":"Dword krekıd haha"},{"kullanici":"TheCrashPoth","cumle":"adamsınız !!!"},{"kullanici":"ByNeon","cumle":"reis lm2 lm3 hatası alıyorum napmalıyım"},{"kullanici":"Musti1313","cumle":"FORTNİTE HEÇK GELSİN ABİ NOLUR wolftü NAKİT HİLESİDE OLURSA İYİ OLUR"},{"kullanici":"#Frenzy","cumle":"hominide gırtlak pufidi kandi tumba yatar"},{"kullanici":"YusufSN1","cumle":"maymunlardan geliyosak neden hala maymunlar var?"},{"kullanici":"nader11ndeu","cumle":"Aşkım sen ilksin yha , daha önce yapmadım o nereye girceğk <3"},{"kullanici":"noscopebey","cumle":"aybi windows defendır viyüs buldu diyo"},{"kullanici":"SouthPaw","cumle":"Seni görünce gözlerim dolar kulaklarım euro"},{"kullanici":"MaskeliHileci","cumle":"ha ha hi hi ho ho :)"}]}
burdan okuyabilirsin ozaman
sfsfsfsfsfsŞair burda Zulaya olan sevdasını anlatıyor.
Bu varsa yapar niye olmucak
Aynenbu adama hile yaptırn adam zulayı fet edicek
dll ler diye rar dosyası var silecem ztn düzenlicem masaüstünübir oyuna o kadar dll fazla ve ne olursun bir klasöre topla ne kadar dağınık be masaüstün xd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?