iconuyla anlayamayızki görev yöneticisinden işlemlerde onun ismini ve dosya dizinini nereden çalıştığını falan göstersen sistemle alakalı yada driverla alakalı bir programmı yada gereksiz herhangi bir programın yanında kurulan reklam programımı buna inceledikten sonra karar verilir ama emin olmak istersen Teamviewer gönder bakalım gerekliyse kalır gereksizse ve silinmiyorsada her türlü sileriz sorun olmaz
iconuyla anlayamayızki görev yöneticisinden işlemlerde onun ismini ve dosya dizinini nereden çalıştığını falan göstersen sistemle alakalı yada driverla alakalı bir programmı yada gereksiz herhangi bir programın yanında kurulan programımı buna inceledikten sonra karar verilir ama emin olmak istersen Teamviewer gönder bakalım gerekliyse kalır gereksizse ve silinmiyorsada her türlü sileriz sorun olmaz
bnde de aynı sorun vardı.. bellki aralıklarla random zamanlarda tarayıcı kendı kendıne bir site açıyordu. nette araştırdığumda bir tarayıcı virüsü gibi birşey olduğunu ögrendim KVRT yi kurup tarattım direkt onu algıladı zaten sildim konu kapandı benim için tavsiye ederim işe yarıyor