oyun kaldırıldı kurucusu hapse girdiAma ben yaptım
Allah rahmet eylesin hepsine.
oyun kaldırıldı kurucusu hapse girdiAma ben yaptım
Allah rahmet eylesin hepsine.
Adminin Hapiste Olduğunu Biliyorum Ama Oyunun Hala Aktif Olup Olmadığını Bilmiyorum Ki Pasif Durumda Olsa Haberde Söylerlerdioyun kaldırıldı kurucusu hapse girdi![]()
Sağlam R YapmışsınBu Oyunu 2 yıl Once Oynamaya Çalıştım Oyunun Linkinide Buldum 130 Kişiyi Görünce Çıktım![]()
Kardesim Bunun İçin adamın rusyadan buraya gelmesine gerek yok oyun sunucusuna türkiyeden bağlanan hatta senin civarlarından bağlanan birisine seni öldürmesi için talimat verebilir o biçim lanet olası bir oyunmal lan bunlar aileyi tehtit ediyomuş falan adamın işi yok rusyadan buraya gelicek .
beynine hayran kaldım ben düşünemezdim bunu. helal olsunKardesim Bunun İçin adamın rusyadan buraya gelmesine gerek yok oyun sunucusuna türkiyeden bağlanan hatta senin civarlarından bağlanan birisine seni öldürmesi için talimat verebilir o biçim lanet olası bir oyun
bizim civarda oyunun anlamını bilen yokKardesim Bunun İçin adamın rusyadan buraya gelmesine gerek yok oyun sunucusuna türkiyeden bağlanan hatta senin civarlarından bağlanan birisine seni öldürmesi için talimat verebilir o biçim lanet olası bir oyun
Eyw kardeş QW:Eqwewqwqbeynine hayran kaldım ben düşünemezdim bunu. helal olsun![]()
Wolftü Mahvetti Bizi qW:EqweqeqOyunun adı wolftü .asd:Aas
AS
![]()
![]()
Bilgilendirmem Gerektiğini Düşündüm ve Paylaştım SaolBu oyun gerçekten çok tehlikeli. Paylaşman çok güzel bir bilinçlenme hareketi olmuş. Tebrik ediyorum.![]()
Oynayan Zaten Ruh Hastasıdır ki Zaten Sen Oyuna Girerken kişisel Bilgini Neden Verirsin kiBu oyun bir kısım Rahatsızlık veya psikolojik hastalığı olanların oynadığı oyundur. Adı Blue W**** Sansürlüyorum Çünkü biriniz merak ediceksiniz.Fakat Bu Oyunu Oynamak Sadece Akılsızlık! Oyun Rusya'nın Facebook'u VK Üzerinden Oynanmaktadır..