Uzman Üye
değil stick fighter yeni oyun zatenStick fighter mı ?
evet buymuş teşekkür ederim 1/3 task tamamlandıHugo değil mi bu valla anlamadım
hatırladığım kadarıyla böyle normal menüsü vardı diğer oyunun köstebektik sanırım böyle etrafta yeri kazarak taşı yere düşürüyoruk yani nası anlatayım belirli bir boşlukta kaya var ve biz sanırım köstebeğiz onu kontrol ederek kayayı biryerlere düşürmeye çalışıyoduk o zamanlar sadece çok eğlendiğimi hatırlıyorum böyle 5 6 yaşındaydım bu oyunları oynarken.Biraz daha devrik olmayan açık cümlelerle anlatır mısın
değildibrowser oyunu muydu?
gold hungry yazınca sadece hungry shark çıkıyo o oyunun görselleri nasıl birşey atabilir misniz bulduysanızGold Hungry galiba.
Benim oynadığım daha çocukdsydu o zamanlar Crysis gibi kaldircak PC yoktu yine zorluyodu ama oynuyodum , bir kız ve bir oğlan vardı birtanede bize görev veren robot vardı erkeğin adı galiba aliydi ama emin değilim isminden.Robotlu,uzaylı ve Türk girişimciler tarafından yapılan crytek firmasına ait olan crysis aklıma geliyor
Senin dediğin oyun
crysis warhead olabilir 2008 yapımı
İnternetsiz offline oyundu chiken War 1 ile aynı zamanda çıkmış olabilir o zamanlarda onu da çok oynuyordumİnternet üzerinden mi oynanıyordu? Altın avı olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?