Bu sistem daha iyi nasıl olabilir ?

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar Selamlar

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

soğutucu

Bu şekilde bir bilgisayar topladım ancak parçalar uyumlu mu ? veya kasa bileşenler için uygun mu sığar mı kasaya ?​

yardımcı olursanız sevinirim​

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Sistem nasa bilgisayari gibi olmuş hayırli olsun simdiden

dostum anakartın ve ekran kartin çok iyi fakat şöyle bir sorun olabilir kasa boyutun küçük gibi geldi 3 fanlı bir ekran kartını yatay bir şekilde kasaya sığdırmak zor olacaktır çünkü rtx ekran kartları anakart için hem çok ağır hemde uzunluk olarak çok uzun bende rtx kullanıyorum bunun bir üst modeli olan asus anakarta sahibim ve ekran katım anakarta çok ağır geliyor ankartı eğmemesi için ekran kartı ile gelen orjinal destek aparatı kullanıyorum

Sana diyeceklerim;
Sıvı soğutucu ve ekRan kartın 3 fanlı olduğu için kasanı daha büyük seçmen gerektiğini düşünüyorum cünkü ekran kartı ağırlığı en az 1 buçuk kilodan fazla yapıyor haliyle bu ağırlık olduğu gibi anakarta biniyor,anakartan ekran kartıni desteklemek için bir ayak aparatı gerekebilir amd ryzen 7 gibi güçlü bir işlemci iyi bir soğutma isteyecektir bu işlemci kasanda en az 3 adet egzoz fanı olmalı dostum intelde olsa amd de olsa sıvı soğutmaya ihtiyaç duyan her işlemci aynı zamanda çok iyi hava alan bir kasaya ihtiyaç duyar

Son düzenleme:
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
@pezoix581 rtx 5000 serisi ekran kartları biraz iyi değil diyorlar,daha ekran kartların yeni güncellemeleri bile çıkmadı.
birde bu yeni rtx işlemciden bile daha çok elektrik harcayacağı için performans modunda daha çok voltaj kullanımı olacaktır dostum

ayrıca ilk olarak ne oyun oynayacaksın 4k olarak,4k olarak iyi bir monitörde seçmelisin bu konuda
ben rtx ile ilgili kaç senelik olan deneyimimi sana söylüyorum dostum

birde böyle bir sistem için 6 ay sonra iyi bir termal macun değişimi yapmalısın ,bilgisayar toplanacaksa ilk termal macunun çok kaliteli olması gerekli çünkü işlemci yük altına yüksek sıcakları zorlayabilir bunun için şu termal macundan kullanmalısın
:pkicat:

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
@pezoix581 rtx 5000 serisi ekran kartları biraz iyi değil diyorlar,daha ekran kartların yeni güncellemeleri bile çıkmadı.
birde bu yeni rtx işlemciden bile daha çok elektrik harcayacağı için performans modunda daha çok voltaj kullanımı olacaktır dostum

ayrıca ilk olarak ne oyun oynayacaksın 4k olarak,4k olarak iyi bir monitörde seçmelisin bu konuda
ben rtx ile ilgili kaç senelik olan deneyimimi sana söylüyorum dostum

birde böyle bir sistem için 6 ay sonra iyi bir termal macun değişimi yapmalısın ,bilgisayar toplanacaksa ilk termal macunun çok kaliteli olması gerekli çünkü işlemci yük altına yüksek sıcakları zorlayabilir bunun için şu termal macundan kullanmalısın
:pkicat:
saol dostum 850w psu seçtim zaten sistemi rahat rahat beslesin diye sadece çekindiğim şey kasa parçalar kasaya tam sığar umarım

Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
saol dostum 850w psu seçtim zaten sistemi rahat rahat beslesin diye sadece çekindiğim şey kasa parçalar kasaya tam sığar umarım
kasayı farlı seçim yap derim ben büyük bir kasa seç cooler master yada cougar bir kasa seçimi yap dostum

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Aldığınız tüm ürünleri düzgün sıralayıp tekrar düzenler misiniz tüm koyduğunuz linkler asus tuf anakartına çıkıyor hocam.

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Hocam ürünleri link olarak eklemedim search ederek bulabilirsin istiyorsan

öneri ürün varsa atabilirsin hocam
Alacaksan cougar al daha yakışıklı duruyor çünkü hemalman malı fuul paslanmaz çelik kasa 👍
Rtx 5070 koyuyorsan kasayada biraz para kıyman gerekli dostum nereden baksan 35 cm ekran kartın uzunluğun var buna gore seçim yapmalısin marka model zevkine karışamayiz tabi 👍

Ben ferrari alıyorum ama motoru 1.6 olsun gibi birşey oluyor bu durum🙂

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Hocam ürünleri link olarak eklemedim search ederek bulabilirsin istiyorsan

öneri ürün varsa atabilirsin hocam
Bu kasayı şu an satın aldınız mı umarım almamışsınızdır çünkü değiştirilmesi gereken bazı şeyler mevcut.