Süper Üye
Arkadaşlar Selamlar
saol dostum 850w psu seçtim zaten sistemi rahat rahat beslesin diye sadece çekindiğim şey kasa parçalar kasaya tam sığar umarım@pezoix581 rtx 5000 serisi ekran kartları biraz iyi değil diyorlar,daha ekran kartların yeni güncellemeleri bile çıkmadı.
birde bu yeni rtx işlemciden bile daha çok elektrik harcayacağı için performans modunda daha çok voltaj kullanımı olacaktır dostum
ayrıca ilk olarak ne oyun oynayacaksın 4k olarak,4k olarak iyi bir monitörde seçmelisin bu konuda
ben rtx ile ilgili kaç senelik olan deneyimimi sana söylüyorum dostum
birde böyle bir sistem için 6 ay sonra iyi bir termal macun değişimi yapmalısın ,bilgisayar toplanacaksa ilk termal macunun çok kaliteli olması gerekli çünkü işlemci yük altına yüksek sıcakları zorlayabilir bunun için şu termal macundan kullanmalısınBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap![]()
kasayı farlı seçim yap derim ben büyük bir kasa seç cooler master yada cougar bir kasa seçimi yap dostumsaol dostum 850w psu seçtim zaten sistemi rahat rahat beslesin diye sadece çekindiğim şey kasa parçalar kasaya tam sığar umarım
Hocam ürünleri link olarak eklemedim search ederek bulabilirsin istiyorsanAldığınız tüm ürünleri düzgün sıralayıp tekrar düzenler misiniz tüm koyduğunuz linkler asus tuf anakartına çıkıyor hocam.
öneri ürün varsa atabilirsin hocamkasayı farlı seçim yap derim ben büyük bir kasa seç cooler master yada cougar bir kasa seçimi yap dostum
Alacaksan cougar al daha yakışıklı duruyor çünkü hemalman malı fuul paslanmaz çelik kasaHocam ürünleri link olarak eklemedim search ederek bulabilirsin istiyorsan
öneri ürün varsa atabilirsin hocam
Bu kasayı şu an satın aldınız mı umarım almamışsınızdır çünkü değiştirilmesi gereken bazı şeyler mevcut.Hocam ürünleri link olarak eklemedim search ederek bulabilirsin istiyorsan
öneri ürün varsa atabilirsin hocam