bu süreç boyunca herhangi bir şey yaşandın ayırca dikkat edilmesi gereken bir şey var mı çünkü geri göndermesi sistemi çok zor ne zaman bir yerden alışveriş yapsam iade süreci uzun ve can sıkıcı oluyor ve sistem gerçekten pahalı olduğundan sorun yaşanmasını istemiyorum ve yukarıdakilerden hangi sistem sence daha iyi şimdiden teşekkürler cevabın içinMerhaba arkadaşım. şu imzam da bulunan sistemi kasım sonu gibi qp bilişimden topladım 20k civarı tam anlamıyla sorunsuz diyebilirim süreç anında oluşabilecek bir sorun varsa sizi bilgilendiriyorlar.
örneğin ben sıvı soğutmayı sonradan eklemiştim. arkadaşlar takarken üste olmuyor öne takacağız mecburen şöyle avantajı olacak dediler bilgi verdiler gereğini yaptılar.
Benim deneyimim bu şekilde qp ile ilgili. Hayırlı olsun şimdiden senin için.
Yani bir sorun ile karşılaşmadım. belirttiğim gibi sistemde harici bir sıvı soğutucu aldım gereğini yaptılar hatta pc toplayan arkadaş telefon etti bir kaç konu üzerinde istişare bile yaptık gayet yakındılar.bu süreç boyunca herhangi bir şey yaşandın ayırca dikkat edilmesi gereken bir şey var mı çünkü geri göndermesi sistemi çok zor ne zaman bir yerden alışveriş yapsam iade süreci uzun ve can sıkıcı oluyor ve sistem gerçekten pahalı olduğundan sorun yaşanmasını istemiyorum ve yukarıdakilerden hangi sistem sence daha iyi şimdiden teşekkürler cevabın için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?