Ya girip yine yazmayım dedim ama şu son attığın 3 alakasız ve konuyu başka yöne çekme çabalarından sonra dayanamadım ve tekrardan siteye giriş yaparak mesaj yapma gereği duydum.foruma ne katkı sağladıysan kendi bilincin ve isteğin ile yapmışsındır, ayrıca başka bir üyenin foruma belki senin kadar katkısı olmaması. senin ona küfür edip haklı gibi davranıp, devam edebileceğin anlamına gelmiyor. herkesle eşit olmaya çalışıyoruz. forumda saygılı bir şekilde olmaya çalışıyoruz.
tekrar söylüyorum evet kimsenin boktan şakasını kaldırmak zorunda değilsin, ama herkese açık bir platformda kurallara uygun davranmak zorundasın.
toplu taşıma kullanırken telefonda konuşup küfür edemiyor/etmiyorsak buda toplum içinde yaşamanın temel kurallarından biridir, ayrıca bunu forum kuralı olarak koymasak bile "insan" olarak yaşayan bireyler. buna zaten dikkat eder.
forumda beğenmediğin bir çok şey olabilir, paylaşılan hileler dediğin gibi senin ilgini çekmez veya kullanmazsın zaten tek amacı hile kullanmak isteyen biri değilsin.
sen anlamamış olsan bile emeklerin boşa gitmesin diye seni yatıştırmak için söylediğim cümleler bile zoruna gitmiş, ama dediğim gibi senin gibi takıntılı insanlar topluma ayak uydurmakta zorlanıyor sanırım. artık sana karşı iyimser olmak çok zor.
Bir önceki olaydada aynısı oldu adam geldi bana sataştı. Ben ise sınırımı aşmadan bu şahısın ağzının payını verdim. Reportladım 1 saat oldu gelen yok giden yok adam chatden hala flame yapmaya devam ediyor. Sonuç olarak adam ceza yemedi forumdan 1 hafta uzaklaştırılan ben oldum.bir üye seni kışkırttığında karşılık olarak ailevi değerlerine küfür edip, anaları ortaya meze edip sonra benim özelime gelip çocuk gibi şikayet etmen yok mu birde..
Attığın SS beni haklı çıkarıyor bu arada. Bir adamın sürekli gelip sorun çıkarttığından bahsediyorum ve sen gelip adama yaptırım uygulamak yerine ikinci kez bana uyguluyorsun.özel konuşmalarımı paylaşıyosun, detaylı olarak paylaşalım 27 yaşında bir adama küfür ettiğinde haksız duruma düştüğünü anlatırken benim çabalar.
Ekli dosyayı görüntüle 103645
Ben kimsenin anasına gidipde ulu orta yerde durduk yerde sövmem ki sövdüğümüde hatırlamıyorum ilk ban yediğimde dahil. Burdada yine başka yere çekmeye çalışmışsın konuyu.
yok ben kafamdan uyduruyorum.
merdiven altı çocukları, annesinin kimiyle birlikte olmus belli degil belirsiz iliskiden dogan.............................................
bunları sen yazmadın galiba.
yaptırım zaten gerekli kişilere uygulandı, sen sadece özel bir insan olduğunu düşünüyosun o kadar.Attığın SS beni haklı çıkarıyor bu arada. Bir adamın sürekli gelip sorun çıkarttığından bahsediyorum ve sen gelip adama yaptırım uygulamak yerine ikinci kez bana uyguluyorsun.
Kimsenin kendisini özel olarak düşündüğü felan yok. Bu şahıs forumda 4 hafta öncede böyle sıkıntı çıkarttı sataştı. Ozaman ona yaptırım yapmadınız geldiniz bana 1 hafta ban attınız peki neden ? Bunun cevabını 1 ay geçti hala veremediniz. Buda yetmezmiş gibi bunun bi tarafını kaldırdınız adam gelip yine ikinci kez sataşmaya yüz buldu. Olaylar böyle gelişti sonra gelip beni banladınız ikinci kez. Kime neyi anlatmaya çalışıyorum ben yarım saat ya.yaptırım zaten gerekli kişilere uygulandı, sen sadece özel bir insan olduğunu düşünüyosun o kadar.
chatten ceza alma sebebin, küfür
özel bir insan olduğunu düşündügün için her konuda haklı olduğunu düşünüyorsun yine yaptığın gibi.
Tekrar söylüyorum ben kimseye küfür etmedim. Yarım saatdir hala ağzında yalan konuşuyorsun. Adamı 1 ay önce reportladım 1 saat oldu adam chatde hala sataşıyordu hakaret ediyordu hala ben ozaman anladım forumun başı boş olduğunu. Bunun üstüne bu adam ceza almadı ben 1 hafta ceza aldım. İki tarafda ceza aldı diyorsun 1 ay önceki olayda bu şahıs ceza almadı ben 1 hafta ceza yedim. 1 Ay önceki olayın SS leriyle gel bana.ortada bir kural ihlali var, iki tarafta kural ihlali yapıyor. iki tarafta cezasını aldı.
birine küfür edip sonra onun yaptığı yanlışı bana şikayet edince, sen cezadan yırtmıyosun öyle bir dünyada yaşamıyoruz.
adamların kararlarını sorgulayıp onları aşağılamak hoş olmaz. o yüzden atılan banlar moderatorler tarafından atılmış olsa bile onların verdiği kararlar arkasında durmaya çalışıyoruz ki düzen sağlansın.
Yaptığımız hata da olsa sonuna kadar arkasında dururuz.
konu daha fazla uzamasın zaten forumun 2 haftalık ömrü kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?