Üye
makine üzerine tedarikçi firmayız sac metalden kaynaklı imalata talaşlı imalattan sigma profil bağlantılarına kadar firma ne talep ederse makine makine parçaları raflı dolap taşıma arabası konveyör sistemleri bazen ne olduğunu bilmediğim resimle tarife göre bişeyler çizip yaptığımız bile oluyoHangi yönde teknik ressamsin dostum ? benimde teknik ressamim iyide ondan sordum
Makine mi ? Elektrik mi ? Tesisat mı ? İnşaat mı ?
Aramıza hoş geldin iyi forumlar dilerim
bazen iş yaptığımız küçük firmalar öğrenci yönlendiriyo geçenlerde mimar arkadaşlarla beraber sunumlarını hazırladık sektör makine ama her dala elimizden geldiğince yardım etmeye çalışıyoruz. öğrenci de bilmiyor olursada beraber öğreniyoruz iştemakine üzerine tedarikçi firmayız sac metalden kaynaklı imalata talaşlı imalattan sigma profil bağlantılarına kadar firma ne talep ederse makine makine parçaları raflı dolap taşıma arabası konveyör sistemleri bazen ne olduğunu bilmediğim resimle tarife göre bişeyler çizip yaptığımız bile oluyo
Benimde teknik resimim iyi makine üzerinede kalıp,kalıp parçaları ve makine parçaları üzerinde toleranslı ön,yan,üst görünüm,cmm ve cnc otomatik g kodlamamakine üzerine tedarikçi firmayız sac metalden kaynaklı imalata talaşlı imalattan sigma profil bağlantılarına kadar firma ne talep ederse makine makine parçaları raflı dolap taşıma arabası konveyör sistemleri bazen ne olduğunu bilmediğim resimle tarife göre bişeyler çizip yaptığımız bile oluyo
hangi şehir hangi firmaBenimde teknik resimim iyi makine üzerinede kalıp,kalıp parçaları ve makine parçaları üzerinde toleranslı ön,yan,üst görünüm,cmm ve cnc otomatik g kodlama
Catia v5 ve solid works ile çizim bilgisine sahibim zaten
Sehir ve firma ismi vermeyim burada sikinti olmasin cunkuhangi şehir hangi firma
şehir sıkıntı olmaz heraldeSehir ve firma ismi vermeyim burada sikinti olmasin cunku
İşi yapan ve bilen birisi isen doktordan daha fazla maaş bile alabilirsinTeknik ressam ne işi yapar. Maaşları neelrdir ne okudunuz da oldunuz biraz bilgi verir misin?
CNC işinde mi çalıştın knk yoksa okuyarak mı sadece öğrendin? Meslke lissesi mezunusun değil mi? Şuan ne iş yapıyorsun merak ettim ve severek yapıyor musun?Benimde teknik resimim iyi makine üzerinede kalıp,kalıp parçaları ve makine parçaları üzerinde toleranslı ön,yan,üst görünüm,cmm ve cnc otomatik g kodlama
Catia v5 ve solid works ile çizim bilgisine sahibim zaten
Saç metal fixtürleri ve kuka robot kaynak fixtür çalışma kodlarında az bilgiliyim
Çalışıyor musun aktif? işini seviyor musun kral cidden?Burası forum dostum çok ozel bilgi paylaşmıyoruz forumda
Post automatically merged:
makine mühendisiyim zaten
Çalışıyor musun aktif? işini seviyor musun kral cidden?
Ben halen meslek edinemedim seçemedim daha doğrusu Lise okuyorum ama düz Liseden sonra şekillendireceğim gibi hayatımı ama düşüncem Askeriye Jandarma Uzman vsÇilgin bi mühendisim
İşimi seviyormuyum bende bilmiyorum ama sabahtan akşama kadar kafa patlattigim kesin
Sen ne işyapiyorsun ?
@kancan3535 bu programi biliyormusun ?
İNşallah hayalindeki meslegi yaparsinBen halen meslek edinemedim seçemedim daha doğrusu Lise okuyorum ama düz Liseden sonra şekillendireceğim gibi hayatımı ama düşüncem Askeriye Jandarma Uzman vs
meslek lisesinden bilgisayar destekli makine ressamlığı mezunuyum üniversitede makine resim konstrüksiyon okudum bu sürelerde de piyasada piştim sadece okulla değil. şu an bi firmada çalışıyorum büyük firmaların isteği doğrultusunda üretim yapıyoruz makine konveyör sistemleri başka küçük ihtiyaçlar gibi. piyasada beni çok kullandılar mesleğimi yaptırmadılar yanlış kişilere güvendim şimdi çalıştığım yerde klimalı odamda kahveyle mutluyum yeni girecek yada bu işi yapmayı düşünen arkadaşlara düştüğüm tuzakları ve yaptığım hataları daha detaylı anlatabilirimCNC işinde mi çalıştın knk yoksa okuyarak mı sadece öğrendin? Meslke lissesi mezunusun değil mi? Şuan ne iş yapıyorsun merak ettim ve severek yapıyor musun?
catia önceki iş yerlerimde çok kullandım baya detaylı ve profesyonel kullanmanın zaman aldığı bi program evet herşeyi yapabilirim catiayla ama profesyoneli değilim aktif solidworks kullanıyoruz çoğunlukla onun dışında autocad ajancam intellicad falanÇilgin bi mühendisim
İşimi seviyormuyum bende bilmiyorum ama sabahtan akşama kadar kafa patlattigim kesin
Sen ne işyapiyorsun ?
@kancan3535 bu programi biliyormusun ?
Ben halen meslek edinemedim seçemedim daha doğrusu Lise okuyorum ama düz Liseden sonra şekillendireceğim gibi hayatımı ama düşüncem Askeriye Jandarma Uzman
ne okuyosun ne gibi yeteneklerin var yada sana yapmaktan keyif veren şeyler ne. ben mesela bişeyleri uğraşıp hesaplamalarla tasarladıktan sonra onun üretilip canlı canlı karşımda görmekten büyük haz duyuyorumBen halen meslek edinemedim seçemedim daha doğrusu Lise okuyorum ama düz Liseden sonra şekillendireceğim gibi hayatımı ama düşüncem Askeriye Jandarma Uzman vs
evet şu anda autocad eğitimi var onun dışında youtubeden çeşitli programları çok rahat öğrenebilirsinAutoCAD öğrenmek istiyorum bana önerebileceğiniz bir udemy kursu var mı acaba ?
burda ustalara biz baskı yapıyoruz. imalatta kimseyi kimseye yedirtmem azarlıcak kızacak olan patrondurne freze elmasları kırmıştım zamanında ustanın baskılarına dayanamayıp kaçmıştım hoşgeldin
bencede sıkıntı olmazşehir sıkıntı olmaz heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?