Bu telefon nasıl?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
her türlü işini görür hocam bende a52 var tek farkı 5g olmaması cok memnunum

maestec
Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Valla reis eğer yaşadığın şehirde yurt dışından gelen telefonlar (Kaçak :D) varsa İphone 12 sıfır kutulu almanı tavsiye ederim, ayrıca bir yıl uluslararası garantileri mevcut, 500 dolar civarı fiyatları var.
Hiç bir zaman kvk lı telefon almadım pişman da değilim iphonelerde 2 kat fiyat farkı var xiaomi cihazları da aynı şekilde akıl işi değil ayrıca 4 aylık, 6 aylık, 12 aylık imei kayıtı yapabiliyorsun. 12 ay 300 TL gibi bir ücreti var.

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Bende hem iphone hemde samsung kullanıcısı olarak söylüyorum bütçene uygun iphone 0 yada 2. el bir telefon almandır.

Seçkin Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
samsungu diğer telefonlardan ayıran en büyük özellik ekran teknolojisini yüksek tutması. Diğer telefonlar ips lcd vs kullanırken samsung genelde super amoled kullanıyor. Ki bu telefonda oyun oynayan- film izleyen- youtube'da takılan insanlar için büyük fark ettiriyor. Elindei telefondan hangi telefona geçersen geç senin işini fazlasıyla görecektir. Günümüz şartlarında 8gb ram gayet iyi miktar. Telefonun hiçbir özelliği seni üzmez. Ancak kamerası için bir şrey diyemeyeceğim. Fotoğraf olayı biraz insanın gözüne hitap eden bir konu.

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
benim tavsiyem temiz ikinci el iphone bulursan temiz ikinci el iphone almak apple telefonda çok iyi

Üye
3 HİZMET YILI
samsung eskisi kadar iyi değil bence, tamamen kendi fikrim.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Xiaomi mi serisi tavsiye ederim ama redmi değil mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...