Arkadaşlar merhaba ben bilgisayarımı sıfırladığım için bu yazı tipi silinmiş adını hatırlayamadım bilen varsa söyleyebilir mi? Şimdiden teşekkürler. <3
Arkadaşlar merhaba ben bilgisayarımı sıfırladığım için bu yazı tipi silinmiş adını hatırlayamadım bilen varsa söyleyebilir mi? Şimdiden teşekkürler. <3 Ekli dosyayı görüntüle 39277
bu fotoyu goglede aratabilrisin fotosunu çekerek uygulamanın adını hatırlamıyorum ama gösterdigin fotoya benzer şeyler çıkıyor orda çıkan resmimlerlede hangi yazı tipi oldugunu bulabilirsin bir kere öyle yapmıştım be ama uygulamanın adını hatırlamıyorum şimdi
bu fotoyu goglede aratabilrisin fotosunu çekerek uygulamanın adını hatırlamıyorum ama gösterdigin fotoya benzer şeyler çıkıyor orda çıkan resmimlerlede hangi yazı tipi oldugunu bulabilirsin bir kere öyle yapmıştım be ama uygulamanın adını hatırlamıyorum şimdi
Yazı tipinin adını buldum arkadaşlar Modern'imiş. Fakat hukumdarturk27 modem diyince öyle araştırdım fakat onun ardından ufak bir araştırma ile modern olduğunu buldum yinede Teşekkürler hukumdarturk27. İyi forumlar.
[/QUOTE]